Kendime anlam veremiyorum

salayaaa

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
142
-16
16
25
Kendi tercihlerim doğrultusunda kendime bir yol seçtim ve gayete bilerek isteyerek yaptım gayete mutluydum şuan da bir sıkıntı yok herşey gayet güzel hata beklediğimden daha iyi bir hayatim oldu ama ben beş ay önce ansızın kötü oldum doktora gittigimde kaygı bozukluğu yaşıyorsun dedi ve herşeyden korkar hale geldim hayatimdan kendimden herkesten uzaklasmistim sanki hayatan zevk alamiyordum sürekli korkular yaşıyordum kalbim çarpıyordu ilaç vs kullanmadim kendi başıma atlatabilirim dedim üç ay sonrasında hamilelik düşündüm ve istedim bununla beraber düzelmiştim korkularım azalmıştı iyidi gayete durumum şimdi dorunducu ayima girdim âma beynim sanki bana oyun oynuyor istemediğim huzursuz olduğum olumsuz herşeyi düşünür oldum niye bunu yapmadim niye o mesleği seçmedim vs vs saçmaliklar ama ben istemiyordum halada istemiyorum ama bana sanki istiyorum gibi huzursuzluk veriyor bide kıskançlık modu yüklendi yaa kimseyide kıskanmak istemiyorum ama oluyor ve bu beni çok huzursuz ediyor ne yapabilirim acaba diyorum hamilelikten kaynaklı mi yoksa anksiyetenin verdiği huzurusuzluk mu

Profesyonel bir destek almalısınız. Öncesinde zaten bir tanınız var. Hamilelik bunu tetiklemiş de olabilir olmayabilir de. Doğum sonrası daha yorucu bir psikoloji oluyor. Kendinize bir iyilik yapın alın bu desteği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…