Kendimden nefret ediyorum kuzenimi çok kıskanıyorum

Maya1996

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2018
43
-9
28
Merhaba arkadaşlar
Ben 22 yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı çirkinliğim den dolayı. Buraya yazmıştım bile. Çirkinliğim hep alay konusu oldu. Burun estetiği bile yaptırdım ama yine çirkinim. Kuzenim benim tam tersi çok güzel ve evlendi çok mutlu. Benim istediğim herşeye sahip. Beni her gördüğünde bana laf sokuyor. Her gördüğunde aynı şey " çok kilo almişın" (kilolu değilim) "niye hâla sivilcelerin var" ve en son gördüğümde herkesin önünde bana "saçlarını düzleştir sana yakışıyor,belki bir erkeğin hoşuna gidebilirsin hahaha"
Çok zoruma gitti, beni çok hor görüyor, çirkinliğimden dolayı zaten ezik'im utangaçım.
Son olarak gizlice sevdiğim erkek bana kuzenin ne kadar güzel dedi...
Kıskançlığımdan ağladım.
Ben hergün acı çekiyorum iyice içime kapandım artık kendime hiç güvenim kalmadı.
Yarın yine bize gelicek. Yine laf sokucak.
Arkadaşlar ben kendimden artık tiksiniyorum.
Kötü yazdığım için özür dilerim gurbetçiyim

Ne diyebilirim ona ki...
Iğrençim
Beybi sen ciddi misin? Hiçbi insan iğrenç olacak kadar çirkin olamaz saçmalama lütfen. Hepimizin yüzünde kusurlarımız var. Ayrıca yarın öbür gün dış görünüşümüze ne olacağı da hiç belli değil. Allah göstermesin başımıza bi şey gelse geriye güzel yüzlerimiz kalmayacak, kişiliğimiz, karakterimiz, bilincimiz, anılarımız, bilgilerimiz, deneyimlerimiz kalacak. Bi daha seni eleştirirse sen de onu eleştir. Muhakkak eleştirilecek bir noktası vardır :KK66:

Merhaba arkadaşlar
Ben 22 yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı çirkinliğim den dolayı. Buraya yazmıştım bile. Çirkinliğim hep alay konusu oldu. Burun estetiği bile yaptırdım ama yine çirkinim. Kuzenim benim tam tersi çok güzel ve evlendi çok mutlu. Benim istediğim herşeye sahip. Beni her gördüğünde bana laf sokuyor. Her gördüğunde aynı şey " çok kilo almişın" (kilolu değilim) "niye hâla sivilcelerin var" ve en son gördüğümde herkesin önünde bana "saçlarını düzleştir sana yakışıyor,belki bir erkeğin hoşuna gidebilirsin hahaha"
Çok zoruma gitti, beni çok hor görüyor, çirkinliğimden dolayı zaten ezik'im utangaçım.
Kıskançlığımdan ağladım.
Ben hergün acı çekiyorum iyice içime kapandım artık kendime hiç güvenim kalmadı.
Öncelikle şu ''ben çirkinim'' şeklindeki anlamsız düşüncene bir son ver, çirkinlik kime göre neye göre? Sen kendini sevmeye başla güzel hisset bak nasıl güzelleşek dünya sen de dahil... Asıl çirkin olan da o aptalca sözleri söyleyen kuzenin, fiziksel memnuniyetsizliklere çözüm var da karakter çirkinliğine tıpta bile çare bulunamaz...

O kuzenine deki;
Güzellik göreceli kavramdır, yüzün kadar kalbin de güzel olsaydı bana bu şekilde cümle kuramazdın. Niye iğrençmişsin! Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır. Bak kendine saçlarını yap makyajını yap giy topuklunu çıtı pıtı. Eğer kalbin güzelse, kalbini bozmazsan gör zamanla nasıl güzelleşiyosun

Valla millet başkasına b.k atacağına önce kendine baksın kimse dört dörtlük değildir kuzeniniz güzeldir ama huy olarak kusuru vardır filan. Önce kendinizi severek başlayın işe, ne demek igrencim çirkinim! geçin aynanın karşısına süslenin püslenin şıkır şıkır giyinin ve daima gülümsemeyi pozitif olmayı unutmayın. Şuraya foto atsanız eminim yarı kadını sollar geçersiniz de işte özgüven problemi var sanki azıcık

Kuzenin psikolojik şiddet uyguluyor sana farkında mısın?

Neden o şekilde konuşmasına müsaade ediyorsun belki sen kuzeninden daha güzelsin o'nda aşağılık kompleksi olduğu için seni yeriyor kendini özgüvenli gösteriyor.

Önce kendinize saygınız olsun bir de o sevdiğin çocuk kuzenin çok güzel demiş ya o şahısı sevme evli barklı kadınlara göz kaydıranla işin olmasın.

Merhaba arkadaşlar
Kıskançlığımdan ağladım.
Ezik kız sen misin?
Lütfen artık kendini sev sev ki insanlar da sana saygı duysun ..
Bırak insanları kıskanmayı,kafandan at o duyguyu kendine odaklan eğitimine önem ver..
Oku,izle,konuş,yaz..

Bence kuzeniniz sizde olan bir şeyi kıskanıyor ve bundan dolayı sizi sürekli kötü hissettirmeye çalışıyor. Yani bir insan sizin tabirinizle herşeye sahipse neden başka biriyle böylesine uğraşır, kendi keyfine mutluluğuna bakar, başka şeyleri görmez bile. Hiç bir kadın genç olsun yaşlı olsun çirkin değildir. mesela bakım adına neler yapıyorsunuz bilmiyorum ama kendinizi bu kadar eziklemeyin, bakım yapın yaptırın, kesinlikle daha iyi hissedersiniz, öz güveniniz de artar. Ve lütfen kendinizi sevin herşeyden önce, bunu yaparsanız insanlar da sizi sever saygı duyar.

Size bu denli konuşma haddini ona verdiğiniz için suçlusunuz. Güzel kadın yoktur, bakımsız kafın vardır diye olayı klişeleştirmiş olsamda durum öyle. Giyim, saö, makyaj değişikliğiyle güzel değil ama bakımlı bi kadın olabilirsiniz basbayağı. Bence öncelikle vücudunuzu ve güzel yanları keşfedip ön plana onları çıkabilirsiniz. Bu arada kuzeniniz kıskanmanızı çok yadırgadım, sevdiğiniz insanında onu beğenmesine üzüldüm. :KK43:

Niye mi hâlâ sivilcen varmış? Ben de 22 yaşındayım ve hâlâ yeni sivilcelerim çıkıyor. İzleri de cabası. Özelden bana foto atabilirsin tavsiye veririm.
Bir de şu kuzenine ağzının payını ver. Bence o da seni kıskanıyor. Kıskanmayan birisi sana niye laf sokmaya çalışsın ki?

X