Maske Tarifleri kendim denedim ve işe yaradı sonundaa(SİYAH NOKTA VE PÜTÜRLER İÇİN)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

LatEtiCin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2010
6.388
6
arkdaşlar buradaki maskeleri peelingleri takip edip yapıodum hep hepsi de çok güzell ama tam geçmiyodu..

ben de bi tane kendi kafama göre biraz da mantık yürüterek bi peeling buldum siyah noktalar ve pütürler için

ŞÖYLE Kİ

ÖNCE SİYAH NOKTA VE PÜTÜR OLAN YERLERE BİRAZ BAL SÜRDÜM ARDINDAN O YERLERE TOZ ŞEKERİ SÜRDÜM HALİYLE YAPIŞTI İYİCE ŞEKERLER...

SONRA DAİRESEL HAREKETLERLE 2 DK KADAR OVDUM BİRAZ BASTIRARAK TABİİ..

BAKTIM SİYAH NOKTALARIM BAYA GEÇMİŞ PÜTÜRLER YOK OLMUŞ

DENEMEDİĞİM ŞEY KALMAMIŞTI T BÖLGEM YAĞLI VE GÖZENEKLERİM AÇIK İÇİNE HEP KİR DOLUYOOkafamçokkarıştı

BUGÜN BUNU DENEDİM VE BAYA Bİ TEMİZLEDİ TAMAMEN GEÇMİYO AMA BAYA Bİ TEMİZLENDİ..

TAVSİYE EDİORUM:kedi:

elimizin altında olcak şeyler denemeye değer diyorum.bugun unutmazsam eve gidince deniycem cevabımı yazarım.ayrıca da bizimle paylaştığın için teşekkürler canım

bi öneri de benden olsun...karbonatı suyla boza kıvamına getirip siyah noktaların üstüne sür kurumasını bekle..kuruyunca ılık suyla yıka..ilk denemeden itibaren yumuşacık ve pürüzsüz olucakbayanssulusmile 3 günde bir yapılabilir...tabi yaptıktan sonra krem sürmek leazıımmbayanssulusmile

cnm peki geçiriomu ii bi şekilde siyah noktaları..bu da kolay bi yöntemmiş teşekkürlersositososito

yüz maskesi yapıncada geçiyor daha doqrusu geçti gibi oluyor siyah noktların tamamen geçmesi için içinin boşalması lazım

denedim bunu goze batanlar siyah noktalar azaldi tavsiye ederim bence yuzde kirk kadar bi azalma oluyor tesekkurler arkadasim

Canım hem bal hem şeker,tüyleri çoğaltmaz mı bu? eyvahedigeldismile
Şeker kıl köklerini besliyormuş.

bende aynı işlemi evde kalmış şekerlenmiş balla yaptım,gerçekten işe yarıyor deneyin görün....

bilmem ki cnm şeker bi çok yerde duydum cilt uzmanları peeling olarak verio..

kıl yapsa vermez heralde ama bilemiyorum ki:uhm:

yanağımda bir tane siyah nokta var... cilt bakımına gidicem ama maaşı beklemek lazım sempatiksalakcinni hani o bi tane siyah noktayı çıkaracak bi şi var mı ki?? banyo sonrası sıkim diyorum ama çıkmıyor, fazla sıkarsam da kızaracak... şeker kıl kökünü besler mi?? kıl yapar mı ?? hiç düşünmemiştim ama siz bunları deyince içime kurt düştü...

Benim çenemde hafif tüylenme var,çenemde de siyah nokta,sivilce izi filan var şimdi oraya uygularsam kıllanma yaparsa fena olur eyvahedigeldismile
Ama dudaküstümde deneyebilirim,en azından oraya epilasyon yapıyoruz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…