Maske Tarifleri kendim denedim ve işe yaradı sonundaa(SİYAH NOKTA VE PÜTÜRLER İÇİN)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
bende denedim canım . canım yandığı için şekerleri fazala bastıramadım ama sonuç fazla olmasa da işe yaradı.pürüzsüz bir hal aldı tabiki tamamen geçmedi.ama yine de teşekkür ederim canım.zemuszemus

ben şeker yerine mısır unu kullanıyordum boşnak göçmeni bir hanım tavsiye etmişti uzun zamandır yapmıyordum paylaşım için teşekkürler

kızlar bende bazen mısır unu bazende irmikle yapıyorum bu maskeyi, şeker yerine bunları da deneyebilirsiniz

tariflerinizi hep denedim ama işe yaramadı, bugün cilt bakımına gittim, büttün siyah noktalarımdan
kurtuldum... uzman tavsiyesi haftada 1 kez peeling... ister hazır ürün kullan, ister evde hazırla dedi.. kurtuldum noktalardan ama bundan sonra bırakmıcam peşlerini... şeker, mısır unu ne varsa yapcam...sositososito

karbonatla ovun hiç birşey kalmıyor tabi 2 ayda 1 defa (fazla abartmayın sakınmirmirmirmir)sonra sürekli düzenli olarak cildinize uygun yüz sabunuyla yıkayın inş hiç birşey kalmaz

Ya bende aşırı derecede siyah noktalar var sivilcede var ama 2 3 tane cıkıyor. Sınavlar oldumu hepsini yoluorum hatıra olarak kalıyorlarmafoldumben
Siyah noktalar tatile gittigimde beyaz beyaz fışkırır oldu ozellıkle cenemde.Cımbızla yoldum hepsini ya akannehir. bende denicem sekerle balı cok sagol canım:içelim:

arkdaşlar buradaki maskeleri peelingleri takip edip yapıodum hep hepsi de çok güzell ama tam geçmiyodu..

ben de bi tane kendi kafama göre biraz da mantık yürüterek bi peeling buldum siyah noktalar ve pütürler için

ŞÖYLE Kİ

ÖNCE SİYAH NOKTA VE PÜTÜR OLAN YERLERE BİRAZ BAL SÜRDÜM ARDINDAN O YERLERE TOZ ŞEKERİ SÜRDÜM HALİYLE YAPIŞTI İYİCE ŞEKERLER...

SONRA DAİRESEL HAREKETLERLE 2 DK KADAR OVDUM BİRAZ BASTIRARAK TABİİ..

BAKTIM SİYAH NOKTALARIM BAYA GEÇMİŞ PÜTÜRLER YOK OLMUŞ

DENEMEDİĞİM ŞEY KALMAMIŞTI T BÖLGEM YAĞLI VE GÖZENEKLERİM AÇIK İÇİNE HEP KİR DOLUYOOkafamçokkarıştı

BUGÜN BUNU DENEDİM VE BAYA Bİ TEMİZLEDİ TAMAMEN GEÇMİYO AMA BAYA Bİ TEMİZLENDİ..

TAVSİYE EDİORUM:kedi:

yüzdeki tüylerin hızla kıla dönüşünce görürsün ne kadan iyi bir peeling oldugunu agda da biile sire geçildi şeker kılları besliyo diy aman dikkat sık sık yapma bari

tuz denesek???
ilkokuldayken bi arkadaşım yüzüne tuzla peeling yaptığını sölemişti
o zamanlar ne diyo bu manyak diye bakmıştım
elalem ilkokulda başlıyor süse:KK70:
he küçük sanmayın bu arada yaşımı 22 yaşındayım :KK70::KK70:

tuz denesek???
ilkokuldayken bi arkadaşım yüzüne tuzla peeling yaptığını sölemişti
o zamanlar ne diyo bu manyak diye bakmıştım
elalem ilkokulda başlıyor süse:KK70:
he küçük sanmayın bu arada yaşımı 22 yaşındayım :KK70::KK70:

VAY BEE ilkolkulda peeling yeni nesil çok bilinçli canımmmm

X