Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Maske Tariflerikendim denedim ve işe yaradı sonundaa(SİYAH NOKTA VE PÜTÜRLER İÇİN)
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
bende denedim canım . canım yandığı için şekerleri fazala bastıramadım ama sonuç fazla olmasa da işe yaradı.pürüzsüz bir hal aldı tabiki tamamen geçmedi.ama yine de teşekkür ederim canım.zemuszemus
tariflerinizi hep denedim ama işe yaramadı, bugün cilt bakımına gittim, büttün siyah noktalarımdan kurtuldum... uzman tavsiyesi haftada 1 kez peeling... ister hazır ürün kullan, ister evde hazırla dedi.. kurtuldum noktalardan ama bundan sonra bırakmıcam peşlerini... şeker, mısır unu ne varsa yapcam...sositososito
karbonatla ovun hiç birşey kalmıyor tabi 2 ayda 1 defa (fazla abartmayın sakınmirmirmirmir)sonra sürekli düzenli olarak cildinize uygun yüz sabunuyla yıkayın inş hiç birşey kalmaz
Ya bende aşırı derecede siyah noktalar var sivilcede var ama 2 3 tane cıkıyor. Sınavlar oldumu hepsini yoluorum hatıra olarak kalıyorlarmafoldumben Siyah noktalar tatile gittigimde beyaz beyaz fışkırır oldu ozellıkle cenemde.Cımbızla yoldum hepsini ya akannehir. bende denicem sekerle balı cok sagol canım:içelim:
yüzdeki tüylerin hızla kıla dönüşünce görürsün ne kadan iyi bir peeling oldugunu agda da biile sire geçildi şeker kılları besliyo diy aman dikkat sık sık yapma bari
tuz denesek??? ilkokuldayken bi arkadaşım yüzüne tuzla peeling yaptığını sölemişti o zamanlar ne diyo bu manyak diye bakmıştım elalem ilkokulda başlıyor süse he küçük sanmayın bu arada yaşımı 22 yaşındayım
tuz denesek??? ilkokuldayken bi arkadaşım yüzüne tuzla peeling yaptığını sölemişti o zamanlar ne diyo bu manyak diye bakmıştım elalem ilkokulda başlıyor süse he küçük sanmayın bu arada yaşımı 22 yaşındayım