- Konu Sahibi chocolatestar
-
- #1.221
Slm kızlar.
Ben bu disk setinden acilen almak isityorum ya :)
İzmirde satan bi yer biliyor musunz?
Bu özgürcepazarlama sitesinde ne fiyat yazıyo nede gönderme ile ilgili bişi.
Başka satan bir site biliyo musun?
Peki Konad derken marka mı?
Başka marka olsa olmuyor mu?
Teşekkür Ederim =)
bugün gidip o disklerden aldım. yanlız damga da oje de disk de konad marka değil. İzmirde bi yerden aldım netten adres bulup. tabi alır almaz denemedim. ama videolarını izlemiştim yapanların yada resimlerini görmüştüm, hiçte öyle olmadı. bi kere diske sürüp sıyırdığımda tam sıyırılmıyor ve çiziliyor. tırnaga damgala yaptıgımda yarım yamalak çıkıyor :s hatta damgada tam görünmüyor bile.
sizce benim beceriksizliğim mi yoksa aldıklarımın kalitesizliği. aldıklarımın birisinde sorun var tahminimce ama nerde43:
bugün gidip o disklerden aldım. yanlız damga da oje de disk de konad marka değil. İzmirde bi yerden aldım netten adres bulup. tabi alır almaz denemedim. ama videolarını izlemiştim yapanların yada resimlerini görmüştüm, hiçte öyle olmadı. bi kere diske sürüp sıyırdığımda tam sıyırılmıyor ve çiziliyor. tırnaga damgala yaptıgımda yarım yamalak çıkıyor :s hatta damgada tam görünmüyor bile.
sizce benim beceriksizliğim mi yoksa aldıklarımın kalitesizliği. aldıklarımın birisinde sorun var tahminimce ama nerde43:
canım çok ince belirsiz şeffaf jelatin vardır üzerinde, benimkinin üzerinde de varmış baştan öyle olduğunu bildiğim halde jelatin olduğunu anlamamıştım o kadar belirsizdi yani..sen o jelatini çıkartın mı ?
jelatin var tourmalinenin dedigi gibi ama bazı diskler tam çizilmemiş oluyor yani çizilmiş gibi duruyor ama sekil derin değil birde sıyırırken eski kredi kartı fln kullan sıyırac çizer diskini damganada sakın aseton vurma sekil almaz kalan deseni sert bir yuzeye bastır gider yada kalın bezle fln sil sert birseyle birde yaptıgın ojeye baglı özel ojesinden almadıysan her ojeyle olmuyor
vardı kuzu çıkardım ya ondan degil yani. seninki ne marka
cook guzel olmus bu :) hangi diskle yaptin onu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?