Yazın tırnak desenlerine heves edip bu site sayesinde setleri araştırdım.Uzun süre baktım.nerden daha ucuza satın alabilirim diye.Daha sonra bilindik bir alışveriş sitesinden sipariş ettim..4 disk,3 tanede oje ve diğer aparatlarıyla toplam 50 liraya aldım. 2 gün içinde geldi. Heves edip hemen yaptım.Ama yapıyorum yapıyorum olmuyor sinir oldum meğer diskler üzerindeki naylonu çıkarmayı unutmuşum.Artık elim alıştı bende çok güzel desenler yapıyorum.Güzel bir fotoğraf makinesine kavuşunca burda paylaşmayı düşünüyorum.Sadece desenlerle değil simlerlede çok değişik süslemeler yapıyorum sizinde ilginizi çekeceğinden eminim.ÇOKOLASTIR ve YOUKNOW a çok teşekkür ediyorum.Onlar sayesinde keşfettim bu seti.Günden günede oje sayım artıyor.Artık ojelerime yeni bir dolap açmayı düşünüyorum Aldığım setin resmide aşağıda
youknowcum hala dolu , burdan yazayım..
ben kargomu takip edeyim dedim takip no mu aldım : RF ile başlayan SG ile biten 9 basamaklı bir rakam..
ancak jessicanın bana verdiği siteden takibi nerden bakacağımı bulamadım, consumer yazan yerden vpost diye bir yere girdim altta Where is My Shipment? yazan yere yukarıdaki noyu yazdım çıkmadı birşey..acaba yanlış yere mi bakıyorum canım ?
sen bildigimiz ptt nin sitesinden bak ptt yurtdışı ndan jessica vermiş sana takip nonu zaten cnm istanbula geldiyse ptt de de cıkar ama buyuk ihtima girmiştir ülkeye