Kendi yaptığınız tırnak desenleri

anee kinov tirnaklarin kisalmiiiis :86: kalp kalbe karsidir kanka
senle ayni zamanda tirnak kisaltmakta nasip olduya artikin ölsemde gam yemem
o yesil markasi ne, ne güzelmis öyle ya

yeşil deeel kuzu o pastelin neon sarısı ama turkuazın uzerine surunce yeşil oluo
he la kuzum biz aynı gun banlanıp aynı gun tırnak kısaltırız bizim kalbimiz böle kuzu

yeşil deeel kuzu o pastelin neon sarısı ama turkuazın uzerine surunce yeşil oluo
he la kuzum biz aynı gun banlanıp aynı gun tırnak kısaltırız bizim kalbimiz böle kuzu
sus la ben renk körü müyüm yesil iste :sacmalayanfstksmili: :86:

kader aglarini örmüs iste naparsin
biz ayrilamayizz :derbederebaglayanfstksmili:

fıstıkım kuzum istiosan söle sana gönderem degişik renkler
gönder gönder hepiciniii gönder :yüzbulupastariniisteyenfstksmili:

ovv son günlerde siyah modasina kafayi takmis biri olarak bayildim buna simdi sakin bu siyah degil deyip rezilligime rezillik katma yanliz fotolari biraz daha büyük eklesene kii tirnaklarinin güzelligi dahada ortaya ciksin

ovv son günlerde siyah modasina kafayi takmis biri olarak bayildim buna simdi sakin bu siyah degil deyip rezilligime rezillik katma yanliz fotolari biraz daha büyük eklesene kii tirnaklarinin güzelligi dahada ortaya ciksin

canım tırnaklarım kısaldı ondan belli olmuyor pek bide daha yakına yaklaştırınca parlıyor flaş desen çıkmıyor

canım tırnaklarım kısaldı ondan belli olmuyor pek bide daha yakına yaklaştırınca parlıyor flaş desen çıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…