Kendi yaptığınız tırnak desenleri

yani ilk en alttaki ojeyi normal fircayla usttekileri sungerle mi yapicam yoksa hepsini mi ya ben fircayla zor suruyorum nasi yapiyosunuz sungerle denicem ama

peki ustuste mi yoksa sira sira mi susuyosunuz ustuste olsa kalin olur zaten dmi

bir de kizlar resimlerin altina hangi marka kac numara yazarsaniz cok iyi olur. renkler markadan markaya bile degisio biliyosunuz

süngeri ustuste değil de sırayla yapıyorum ben canım valla çok kolay banada zor geliyordu çaklıttan öğrendimzemuszemus

ojeleride ojelerimizi koyalım topiğinde yazıyorum onun için burdan yazmıyorum tekrardan

you_know biliyorum çok sıktım seni benneyaptımki
o kadr çok heveslendimki 1 2 hafta içinde sipariş vericem biraz ooje almam lazım var ama istiorum sırnaşık şey
şey şu seninn aldığın disklerin numaralarını söliyebilir misin
yaldımcı olun bana nonur bilmiyorumkismile

yok canım neden sıkılayım bende 3 disk var en cok leopar desenli olanı kullanıyorum onu sevdimbayanssulusmile
M41 kelebek çiçek fln var ama bence bunu alma sempatiksalakcinni
M57 leopar üçgenler çiçek fln var bunu kesinlikle tavsiye ederim
M59 Fiyonk kalpler kar taneleri var buda cok guzel almalısın
konadın ojelerini almak zorunda değilsin ben pembe mavi altın sarısı aldım ama altın sarısını hiç kullanamıyorum garip biraz çıkmıyor desende
she nin ojeleri guzel konadda hatta deniz söylemişti yaptım bende bikaç tane beyaz alıp diğer renklerle karıstrıp oje yapabilirsin desen için bide flormarın 112 si çok guzel desende bide flormarın yeni ojesi 413 buda cok guzel cıkıyor

yani şimdi başlangıçta sipariş veriyorum bana kitapçık gelio onda daha çok model var bir sonraki siparişi o kitapçıktan verebiliyorum yani böyle dimi anlamış mıyım
peki kargo ücreti ne kadar

evet canım ordan verdim onlar ilk siparişle kitapcık gönderiyorlar onda daha cok var disk

cnm bu özgürce pazarlamanın yerı nerde ? sıparıs yerıne elden gıdıp almak ısıtyorum ben . Avrupa yakasında yerlerı varmıdır acaba ? Deniz bır ara sanki üsküdardan aldım demıstı yanlıs hatırlamıyorsam .

evet canim uskudar'da evleri. telefon edip ben yerinizden almak istiyorum dersen, adresleri cok kolay bir yerde, musaitiz gelin diyorlar gidiyorsun aliyorsun =)

Ama canım sıtede iletişim adresleri ümraniye yazıyor . Sitedeki numaradan aradın sen dimi ?

sirket iletisim adresleri umraniye ama bunlar dukkan degil, sadece kuaforlere falan toptan satis yapiyorlar, hatta bizim bilmemize perakende almamiza sasiyorlar =)
asil evleri uskudar'da, orada yazan telefondan ulasabilirsin sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…