- 23 Nisan 2010
- 259
- 1
- 96
- Konu Sahibi chocolatestar
harika olmuşlar yaa :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu arkadasima yapmistim
ona sormussun ama ben cevaplayayımopuyorumnanaktan
sungerle canım aynı ton mesela 3 oje sert bir yuzeye dök ben plastik tabaklar varya onlarda yapıyorum bulasık sungerinden kes elininin tutabilecegi bir parca tabaga 2 damla oje sonra sungerle alıp tırnagına minik minik vurus gibi sür sırayla en son koruyucu gec bu kadar cok ama cok kolay
evet ayni you_know'un dedigi gibi =)
bir de uzerine cila gecince aradaki gecis yerleri bulaniklasiyor... yani elde edilen sonuc cok zormus gibi gosterse de aslinda o kadar pratik bir yontem ki... istediginiz her oje arasinda gecis yapabilirsiniz ben o resimde uc renk kullandim en altta su yesili var sonra turkuaz en ucta da petrol mavisine yakin bir mavi var.
you_know biliyorum çok sıktım seni benneyaptımki
o kadr çok heveslendimki 1 2 hafta içinde sipariş vericem biraz ooje almam lazım var ama istiorum sırnaşık şey
şey şu seninn aldığın disklerin numaralarını söliyebilir misin
yaldımcı olun bana nonur bilmiyorumkismile
evet canım ordan verdim onlar ilk siparişle kitapcık gönderiyorlar onda daha cok var disk
evet canim uskudar'da evleri. telefon edip ben yerinizden almak istiyorum dersen, adresleri cok kolay bir yerde, musaitiz gelin diyorlar gidiyorsun aliyorsun =)
Ama canım sıtede iletişim adresleri ümraniye yazıyor . Sitedeki numaradan aradın sen dimi ?