• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi yaptığınız tırnak desenleri

normal ojelerle olur, yeter ki mumkun oldugunca opak olsun, yani rengini bikac katta vermesin. ozellikle flormar'in 112 nolu gumus rengi ojesiyle cok iyi sonuc aliyorum... tek katta rengini vermesi onemli bir kistas, tutup sedefli gozuken ama ilk katta seffaf olan bir ojeyle cok silik bir sonuc alirsiniz...

hepsi birbirinden güzel canım :)) bu da ayrı bir sanat bence :) üşenmeden özenle uğraşıyorsun seni tebrik etmek gerek :)bayanssulusmile opuyorumnanaktan bu malzemelerden kadıköyde de satılıyor mu acaba ? üsküdara mı gitmem gerek ?

hepside süper akannehir
mat siyaha ayrı bi bayıLdım bn kaydirigubbakcemile2
ojeLerin renkLeri çok güzeL aLmak istiyorum ama iLk sayfada 10 tL demişsin çok değiLmibilmiyorumkismile
bide böyLe güzeL oLan oje markası varmı başka ?​

hepside süper akannehir
mat siyaha ayrı bi bayıLdım bn kaydirigubbakcemile2
ojeLerin renkLeri çok güzeL aLmak istiyorum ama iLk sayfada 10 tL demişsin çok değiLmibilmiyorumkismile
bide böyLe güzeL oLan oje markası varmı başka ?​

10 lira dediklerim desen yapmak icin kullanilan yogun kivamli ozel ojeler. o mat siyah degil aslinda koyu mor, ama uzerine matlastirici cila surdum. =) bildigimiz ojelerle bu son yaptigimi yapabilirsiniz yani =)

altin rengini tum tirnagima surdukten sonra mor ojeyi altta altin rengi bir kisim birakacak sekilde ustune surdum. sonra da mor ojenin uzerine matlastirici cila surdum...

kalplilere ve siyaha bayıldım cukulata
matlastıran cilayı normal bi bijuteride bulabilirmiyim ?

bütün sayfalara baktım harikasın, ellerine sağlık

ben çok tembelim bu konuda

aslında tırnaklarım çok çabuk uzar ve şekli düzgündür ama aklıma gelmiyo oje sürmek

geçen senin bloguna baktım canım
orda da paylaşmışsın epeyce
hepsi çok güzel
bu işe el attıktan sonra tırnaklarında epeyce yol almış
şekil şemal konusunda
ben de ojelenince güzelleşiolar zaten
var bi hikmet ojede:D

tüm sayfalara bakamadım güzel modeller var ama şöyle de bir eleştiri yapmadan geçemeyeceğim,
manikürsüz tırnakta ne kadar özgün çalışma yaparsanız yapın oje güzel durmuyor..
benim bir hafta da gelir manikürüm..eldiven kullanamıyorum iş yaparken bir de etlerim çabuk uzuyor..
biraz da alışkanlık meselesi tabi..bu arada benim manikürcüm yan french tapmıştı özel bi gece için bana..bi ara yaptırıp fotolarını koyayım..fikir olur size..

manikurden kastiniz tirnak etlerini kesmekse cok sakincali... tirnak etleri kesilmemeli, tirnak eti cikarici surup tahta bir cubuk yardimiyla itilmeli.

matlastirici cilayi yurtdisindan ismarlamistim bu arada Akitra... Ebay'de bulabilirsin. China Glaze Matte Magic ya da Essie Matte About You isini gorecektir =)

Back