M
MeDuSa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MeDuSa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok güzel konu bu ve çok beğendim ben kendi yaptığın bakımı . . .
tırnaklarından sorunlu biri olarak bu başlıkta yapılan uygulamaları ve fotoğraflarını bulabilirim umarım . . .
canim tirnaklarini biraz daha kut kes, ustlerini sivriltme, o zaman french daha cok yakisir =) isaret parmagini ve bas parmagini daha yuvarlak kes, orta parmagi biraz duzlestir, yuzuk ve serce parmaklarinin tirnaklarini ise kut kes.
french manikuru bantsiz duzgun yapmak icin ojeyi iyice siyir surmeden once, sonra parmagini duz bir zemin uzerine koy ve fircayi sabit tutarken parmagini cevir. kuruduktan sonra beyaz seridin uzerinden bir kat daha gec. iyice kuruduguna emin olmadan cila surme, alttaki beyaz ojeyi dagitir. tirnaklarini beyaz seritler kuruduktan sonra soguk suya sok, ojeyi saglamlastirir. en son cilani sur.
manikuru ben de yapmiyorum. banyodan sonra ya da istedigin bir zaman tirnaklarini ilik suda beklet, sicaga yakin olsun ama yakmasin. sonra diger tirnaginla etleri nazikce geriye it. koparmana kesmene gerek kalmaz boylece.
teşekkürler canım güzel tavsiyelerin için :1hug:
sende çok güzel yaparsın frenchi delikafadulden
resim ekler misin görelim
tabi canim, ilk yaptigimda ekleyeyim, su an tirnaklarim zebra desenli =D
bu da benimki, 16 yaşımdan beri kendim yapıyorum