Kendi yaptığım mutfak süsü

crescentmoon

¢яєѕ¢єηт
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
3.348
3
316
İçel Mersin
yıllar önce yapmıştım hala duruyor . bu bölümü görünce resmini çekip ekleyeyim dedim.
bereket süsü falanda diyorlar buna.
çoğu yerdede satılıyor şimdi. benim yaptığım zamanlar yeni yeni çıkmıştı. çok pahalı birşey değil ama yapmanın maliyetide yok. insan kendi bişeyler yapabildiği zaman daha bi hoşuna gidiyor.
iğne ilacı şişelerinden yapmıştım. içine malzemeyi koyup küçük küçük kestiğim bezleri kapak yaptım. simli makaraylada bağladım. hepsi bu. estetik olsun diyede alt tarafa bie nazar boncuğu ve üstede çiçekli bir saç tokası tutturmuştum delikafadulden
nasıl olmuş :icecream:

bir zamanlar çok modaydı herkezin mutfağında vardı bizde yapmıştık bundan
sizinkide güzel olmuş güle güle kullanın

ellerine sağlık canım çok güzel olmuuuşş..kk da ne hamaratlar var yaa..maşallah bacılarımaa...

ellerine sağlık canım çok güzel olmuuuşş..kk da ne hamaratlar var yaa..maşallah bacılarımaa...
gerçekten de öyle...
ben de burdaki bayanlara özenip sakallı ipten mutfak halısı başlamıştım..o gazla bir kaç gün ördüm ve bıraktım. Üzerinden neredeyse 6 ay geçti hala duruyorrr:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…