- 22 Temmuz 2009
- 2.372
- 601
- 32
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
evet mug kupa o neden ki
güzelmiş o zaman
termos kupa görmüştümde böyle şekillisini görmemiştim o yüzden sordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet mug kupa o neden ki
evet teşekkürlergüzelmiş o zaman
termos kupa görmüştümde böyle şekillisini görmemiştim o yüzden sordum
çok teşekkür ederim canımmellerıne saglık tabaklarına .. sunumuna .. tatlına bayıldımm .. basarılar dılıyorumm canımm
teşekkür ederim canımAğzım sulandı
teşekkür ederim canımÇok süper olmuş eline sağlık
çok teşekkür ederim canımWoww böğürtlen ne güzel olmuş o sarık öyle.Çok lezzetli birşeye benziyor.Sunum da çok güzel.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.
teşekkür ederim canımBaşarılar .. yavruu.. ellerine sağlıkk.. harika bir lezzett..
çok teşekkür ederimBu tatlılar beni benden alır bu gece
Çok güzel görünüyorrrr ve mune beni ye der gibi bakıyorlar
Elinize sağlık, yarışmada başarılar diliyorum
teşekkür ederim canımEllerine saglik.yarismada basarilar
olsa da yesek dimi teşekkür ederim canımAyyy yay sabah sabah nasıl canım cekti ellerine sağlık.
Ellerıne saglık hımberem cok guzel gorunuyor bı kere yapmıstım tadıda harıka
Basarılar cnm
hahaha kurabiye kategorisinde de bana öyle olmuştu düşündüğüm 2 tarifi de yapmışlardıhain domdom benim yapmayı düşündüğüm tatlıyı yapmışsınızzaten başka bir tarif daha vardı aklımda onu da daha önceki yarışmada iki kere yapmışlar,gözümü bu tarife dikmiştim siz yapmışsınız.
ama harika olmuş,ellerinize sağlık çok güzel görünüyor gerçekten,itiraf ediyorum ben bu kadar güzel yapamazdım,yarışmada başarılar dilerim
teşekküür ederim canım bensiz olur muuuAnaamm sende mi katildin kizzz ellerine sağlık kuzumm
teşekkür ederim toliiinnnnbogurtleeennn elıne saglık yarısmada basarılarrr