• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi yaptığım bebek şekeri ve magnetler

çok güzellerrrr... ellerinize emeğinize sağlık..

keçeleri ankarada nerede bulabiliriz arkadaşlar bilgisi olan varmı..

gerçekten çok güzel olmuş..genelde el emeği şeylere çok meraklıyımdır ama zaman bulamam işlerimden..ama mutlaka ankaraya bu hafta gidişimde bulup yapmalıyım bunlardan..

paylaşımınız için çok çok teşekkürler...

tesekkürler :71:

kızılay izmir caddesindeki ya da ulus çıkrıkçılar yokuşundaki tuhafiyelerden keçe bulabilirsiniz.

eline gözüne sağlık:D

çok cici olmuş hepsi ellerine sağlık...

çok güzeller, ellerinize sağlık..

Elinize sağlık..

Hepsi birbirinden güzel ama en çok bebek arabalarını ve emzikli bebekleri sevdim. Süper, süper, süper...

emeğinize sağlık hepsi birbirinden güzel.. bende oğlumun ilk dogum günü için yapmak istiyorum ama şu üzerinde isim yazanların o harflerini nasıl kesip yaptınız öğrenebilirmiyim acaba hepsi nasıl aynı oldu çok mu ugraştırdı sakıncası yoksa öğrenmek isterim :)

sakıncası yok tabi :) ama özel bi yöntemim de yok.
keçelerden minixik kareler kesiyorum.sonra her harfi tek tek elimde kesiyorum göz kararı.
çok oyalıyor ama orası kesin :)

galiba satışını da yapıyorsunuz?

evet yapıyorum,bloğumda tanıtımını yapıyorum.

bayıldım çok güzel şeyler yapmışsınız elinize sağlık, bende doğum izninde yapmak istedim. bunları yapmanın özel bir yöntemi var mı? birleştirmek için yapıştırıcı ya da dikişle mi bir araya geliyor?

hepsi birbirindne güzel görünüyor
el emeği oluşunun yanında cidden çok zevkli tasarımlar yapmışsınız
kalıplarını bir yerden mi alıyorsunuz kendiniz mi tasarlıyorsunuz?

ben blogunuzu birkaç arkadaşımla paylaşacağım, tahminimde mevlüt ve başka özel günler için kuyruk oluşacaktır
:49:

blogunuzdaki mailden detaylı görüşmek dileğiyle

ellerinize sağlık çok şekerler.

bayıldım çok güzel şeyler yapmışsınız elinize sağlık, bende doğum izninde yapmak istedim. bunları yapmanın özel bir yöntemi var mı? birleştirmek için yapıştırıcı ya da dikişle mi bir araya geliyor?

her iki türlü de oluyor,yerine göre değişiyor.
bazı yerler silikon ile yapışıyor,bazı yerler dikiliyor :)

ellerinize sağlık hepsi çok güzeller .çok marifetlisiniz başarınızın devamını dilerim.:nazar:

ama bunlar çoooookk harika elinize sağlık :nazar:

tesekkür ederim :71:

hepsi birbirindne güzel görünüyor
el emeği oluşunun yanında cidden çok zevkli tasarımlar yapmışsınız
kalıplarını bir yerden mi alıyorsunuz kendiniz mi tasarlıyorsunuz?

ben blogunuzu birkaç arkadaşımla paylaşacağım, tahminimde mevlüt ve başka özel günler için kuyruk oluşacaktır
:49:

çok tesekkür ederim :71:
kalıplarını kendim çiziyorum,sonra keçeye aktarıyorum :6:

blogunuzdaki mailden detaylı görüşmek dileğiyle

bayıldım arkadasımm ellerine sağlım..
bebişim olunca yaptırırım..:31:

Back
X