• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi yaptığım bebek şekeri ve magnetler

Harikalar yaratmışsın ya bayıldım :69:

tesekkürler :71:

hepside harika olmuş ellerine emeğine sağlık :nazar: bende diş buğdayında dağıtmak için diş şeklinde istiyorum ama fiyat ne olur acaba :49:

tesekkür ederim :71: KK üzerinden fiyat bilgisi veremiyorum,site yönetimi izin vermiyor.
eğer düşünüyorsanız,imza kısmımda yazan blog adresime girerseniz,mail adresimi bulabilirsiniz.
mailden her türlü sorularınızı cevaplarım.

ayyy bunlar cok seker seyler yaaaa :69:

tesekkürler :71:

DSC09013.JPG

DSC09012.JPG

DSC09014.JPG

DSC09015.JPG

Denizci temalı keçe magnetlerim :24:

öncellikle ellerine saglik hepsi cok güzel olmus:34:

iki gündür senin sayfandayim hepsini tek tek inceledim ve cok heveslendim, hem cocuklusun hem evli hem de böyle el oyalayici bir is (hobby) le ugrasiyorsun. masallah nazar degmesin:nazar::nazar::nazar::nazar:

öncellikle ellerine saglik hepsi cok güzel olmus:34:

iki gündür senin sayfandayim hepsini tek tek inceledim ve cok heveslendim, hem cocuklusun hem evli hem de böyle el oyalayici bir is (hobby) le ugrasiyorsun. masallah nazar degmesin:nazar::nazar::nazar::nazar:

tesekkür ederim :71:
çok severek yapıyoırum,böyle olunca da vakit bi şekilde bulunuyor..

DSC09418.JPG

DSC09421.JPG

DSC09420.JPG

DSC09419.JPG

kundaklı bebek figürlü bebek şekerlerim.
nasıl da masumlar değil mi :1:

çok güzellerrrr... ellerinize emeğinize sağlık..

keçeleri ankarada nerede bulabiliriz arkadaşlar bilgisi olan varmı..

gerçekten çok güzel olmuş..genelde el emeği şeylere çok meraklıyımdır ama zaman bulamam işlerimden..ama mutlaka ankaraya bu hafta gidişimde bulup yapmalıyım bunlardan..

paylaşımınız için çok çok teşekkürler...

Hepsi birbirinden güzel ama en çok bebek arabalarını ve emzikli bebekleri sevdim. Süper, süper, süper...

emeğinize sağlık hepsi birbirinden güzel.. bende oğlumun ilk dogum günü için yapmak istiyorum ama şu üzerinde isim yazanların o harflerini nasıl kesip yaptınız öğrenebilirmiyim acaba hepsi nasıl aynı oldu çok mu ugraştırdı sakıncası yoksa öğrenmek isterim :)

Back
X