Gelinlik Modelleri kendi tasarladığım gelinliğim

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cocuklarına hatıra,sen ölünce cerceveletıp duvara asarlar..üstünede dantel
aha ha ha valla tam duvara asmalık...bi görsen ben dedemden kalma antika bi sandalyede oturuyorum....eşim zabıta memuru gibi tepemde...üzerimde nerden aldıklarını bilmediğim bi gelinlik her kafamda taç topuz ıykkkk valla tiskindim yırtmaya gidiyom ahada......o diiil de yırtmak istesem nerde olduğunu bilmiyorum....evin derinliklerine sakladıydım bi daha çıkarmamak üzere......

kızım annen babanla bir mi evlendın,onların fotoları öyle oliii..

sonradan alıntı,yeni modam:)

ya sabahtan beri düşünüyorum pozun neyini beğenmediniz tamam eleştireye açığımda pozda bir tuhaflık göremedim ben

Tatlım ya olumsuz eleştiri yapmadım ben aslında yanlış anlama lütfen,hani böyle çekiştiriyorlar gibi göründü e canım gelin hanım da olunca öyle çekiştirilmek pek hoş durmadı kafamda

Tatlım ya olumsuz eleştiri yapmadım ben aslında yanlış anlama lütfen,hani böyle çekiştiriyorlar gibi göründü e canım gelin hanım da olunca öyle çekiştirilmek pek hoş durmadı kafamda
aslında çok fazla poz varda gelinliğin tam modeli bu pozda belli oluyor diye koydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…