• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kendi tasarladığım gelinliğim

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gve

Meriç Ege
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
2.113
3.363
208
istanbul
sade bulanlar olabilir ben sade sevenlerdenim :34: belki fikir olur ..

Eklentiler

• $IMG_2729.jpg
    $IMG_2729.jpg
    20,5 KB · Görüntüleme: 527
  • $IMG_2667.jpg
    $IMG_2667.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 545
sade bulanlar olabilir ben sade sevenlerdenim :34: belki fikir olur ..

Bence çok hoş. Ki ben de sade sevenlerdenim. benim gelinliğime benziyor yalnız benimkinin altı bu kadar kabarık inmiyor:) Boyum kısa olduğu için kabarık olmasını istemedim. Son provalar yapılıyor bakalım. İnşallah istediğim gibi durur.

Bence çok hoş. Ki ben de sade sevenlerdenim. benim gelinliğime benziyor yalnız benimkinin altı bu kadar kabarık inmiyor:) Boyum kısa olduğu için kabarık olmasını istemedim. Son provalar yapılıyor bakalım. İnşallah istediğim gibi durur.

teşekkür ederim canım. arkasında kocaman fiyonk var.öününde 3 sıra taş geçirttim pek belli olmuyor resimde. kabarık yaptırdım çünkü başka hiç bir zamn kabarık bir kıyafet giyme şansım yok. eminim senin gelinliğinde çok güzel olur...

Çok güzel olmuş, çok da yakışmış =) Ben de sade severim ama dantelli sade :31: Sade gelinlikler gelinin güzelliğini ön plana çıkarıyor :34:

Çok aşırı sadece olmuş dantelle yada hafif incilerle süslense daha hoş dururdu :31: mutluluklar :nazar:

• Beğen
Reactions: gve
Çok aşırı sadece olmuş dantelle yada hafif incilerle süslense daha hoş dururdu :31: mutluluklar :nazar:

yorumunuz için çok teşekür ederim. ben taç kullanmak niyetinde değildim.ama mustakbel eşim bana hep prensesim derdi. gelinliğin üstüne taç tak tam prenses gibi ol dedi.bende kıramadım.taç takınca gelinlik çok abartılı durmasın diye sade tercih ettim.fotoğrafta tam net durmuyor :)

Eklentiler

• $20140407_095230.jpg
    $20140407_095230.jpg
    19,3 KB · Görüntüleme: 488
he ya bende onu dicem ... taze gelini sürekli birileri çekiştiriyor.....:KK70:
bızım burdada böyle bi foto var bi fotoğrafçının vıtrınınde,ortada halatı çeken gelın ve damat yanlarında da arkadaşları..

ama halatı çekerken hepsı perısan olmuş..biri düşmek üzere,otekının bacaklar havada..gelın ıkı büklüm,bunu çekmekteki amaç ne anlamıyorum..gelen gecen gülüyor..

bızım burdada böyle bi foto var bi fotoğrafçının vıtrınınde,ortada halatı çeken gelın ve damat yanlarında da arkadaşları..

ama halatı çekerken hepsı perısan olmuş..biri düşmek üzere,otekının bacaklar havada..gelın ıkı büklüm,bunu çekmekteki amaç ne anlamıyorum..gelen gecen gülüyor..
:KK70::KK70::KK70:benim de ablalarım aynı fotaoğrafçıya gittiler ikisininde foto pozları aynı gülmekten ölüyoruz.....fotolarda hep gelinliğin eteğini kaldırarak çektirmiş gelinliğin modeli görünmüyo hiç.....sürekli ortada bi bacak ya çok komik........adam niyeti bozmuşta bizimkiler anlamamış:KK22:.....hadi biri anlamamış diğeri neden anlamamış:-)

Hahaha:)))) ooff ayakkabım görünsün dıye banada öyle poz verdırdıler

yanımda 1.86 lık kocam,ben adıle nasıt gıbı gelınlıgı toplamışım,bastı bacak yuruyoz..

bıde cımlerde pıknık yapıyoz güya,elımızde kadehte vısne suyuyla..

aay bıde benım takma tırnaklarım kopmuştu hep cekımlerde..sol elim sürekli bıseylerın altında duruyor..

oooff çok saçma:)))

:KK70::KK70::KK70:benim de ablalarım aynı fotaoğrafçıya gittiler ikisininde foto pozları aynı gülmekten ölüyoruz.....fotolarda hep gelinliğin eteğini kaldırarak çektirmiş gelinliğin modeli görünmüyo hiç.....sürekli ortada bi bacak ya çok komik........adam niyeti bozmuşta bizimkiler anlamamış:KK22:.....hadi biri anlamamış diğeri neden anlamamış:-)
alıntımı çalmışlar..yukarıya yazdım

Hahaha:)))) ooff ayakkabım görünsün dıye banada öyle poz verdırdıler

yanımda 1.86 lık kocam,ben adıle nasıt gıbı gelınlıgı toplamışım,bastı bacak yuruyoz..

bıde cımlerde pıknık yapıyoz güya,elımızde kadehte vısne suyuyla..

aay bıde benım takma tırnaklarım kopmuştu hep cekımlerde..sol elim sürekli bıseylerın altında duruyor..

oooff çok saçma:)))
:KK70::KK70:sosyete pikniği desene kadehle vişne suyu üstünde gelinlik güzel fantezi....:-)
benim allahtan öle poz poz fotom yok 2 pozum var o da baya resmi zaten görmek istemiyom...yırtacam sonra pişman olurum diye duruyoo_O

:KK70::KK70:sosyete pikniği desene kadehle vişne suyu üstünde gelinlik güzel fantezi....:-)
benim allahtan öle poz poz fotom yok 2 pozum var o da baya resmi zaten görmek istemiyom...yırtacam sonra pişman olurum diye duruyoo_O
cocuklarına hatıra,sen ölünce cerceveletıp duvara asarlar..üstünede dantel

Back