• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kendi takımımı oluştursam nasıl olur

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

kelebekelf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
227
1
68
$brillance-04112011-10.webp berjerlerim bunlar olsa

$brillance-04112011-2.webp yemek masası ıcın sandalyeler 6 adet

$brillance-yemek-odasi4.webp yemek masası bu olsa

$elitra-kltk-4.webp ıkı adet uclu koltuk

Eklentiler

• $20101022_5534021.webp
    $20101022_5534021.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 103
Son düzenleme:
konsol ve tv sehpasıda bu sekılde olsa nasıl olur yanı hepsini salonda birarada dusunursek. bu arada uclu koltukların yastıklarınıda berjer rengınde dusunelım

$bianco-yemekkoltuk-concept-17.webp

nasıl yani?..........:26:

:) karısık oldu dımı benımde kafam karıstı bı arada dusunemedım. yanı salon takımı olarak resmını koydugum ıkı adet uclu koltuk ve ıkı adet en usttekı berjerlerden dusundum. yemek odası olarakta ıkıncı resmın sandelyelerıyle alttakı masayı kullansak ve konsol olarakta en alttakını resımdekı konsolu kullansam nasıl olur. hem klasık hem modernı kullanmak ıstıyorum. berjerlerle yemek masası sandalyelerı aynı model oluyor bu sekılde

bence o koltuklara o berjer olmaz canım (kendi görüşüm) herkesin zevki farklı ama koltuklar spor berjeler ise daha klasik avangard tarzda yanı bence uyumsuz olur bı de bunlara halı ve perde secerken çok zorlanır ınsan ya hepsı avangard olmalı ya da spor :34:

:) karısık oldu dımı benımde kafam karıstı bı arada dusunemedım. yanı salon takımı olarak resmını koydugum ıkı adet uclu koltuk ve ıkı adet en usttekı berjerlerden dusundum. yemek odası olarakta ıkıncı resmın sandelyelerıyle alttakı masayı kullansak ve konsol olarakta en alttakını resımdekı konsolu kullansam nasıl olur. hem klasık hem modernı kullanmak ıstıyorum. berjerlerle yemek masası sandalyelerı aynı model oluyor bu sekılde

canım bence o berjer tekli koltuklara..krem yada beyaz olabilir ama arkadaşın da dediği gibi...o koltuklar spor kalmış bence sen şu taşlı koltuklar varya kırlantleri falanda taşlı oluo...onlardan düşüne bilirsin mobilyalarınada uyar...

bence o koltuklara o berjer olmaz canım (kendi görüşüm) herkesin zevki farklı ama koltuklar spor berjeler ise daha klasik avangard tarzda yanı bence uyumsuz olur bı de bunlara halı ve perde secerken çok zorlanır ınsan ya hepsı avangard olmalı ya da spor :34:

haklısın canım benimde kafam karısık ıste hepsi avangard ıstemıyorum ondan boyle karıstırayım dedım ama tamda karar veremedım.aslında bu berjerlere uyan farklı koltuk seceneklerım var ama ıstıkbalde sadece bu var bende hepsini aynı yerden almak ıstıyorum. sanırım evlenene kadar kararlarım cok degısecek. kendı ıstedıgım modellerı bır mobılyacıyada yaptırabılırım belki

canım bence o berjer tekli koltuklara..krem yada beyaz olabilir ama arkadaşın da dediği gibi...o koltuklar spor kalmış bence sen şu taşlı koltuklar varya kırlantleri falanda taşlı oluo...onlardan düşüne bilirsin mobilyalarınada uyar...

yada uclu koltuklar kırık beyaz sade bır model ama ayakları berjerlerın ayaklarındadnda olabılır bıde yastık eklenır berjer rengınde

Back
X