E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
ewet bende dertliyim bu sıralar......ewet dertliyim hiç bi zamn dostlarımdan yana şansm olmadı
çok güzel ya ...............senin ve benim duygularımı anlatmışsın..........YAĞMURLAr BİLE AĞLIO BENMLE BİRLİKTE YANLIZLIĞIMA IZDIRAP DOLU YAŞAMIMI KAĞITTAN GEMİ YAPIP YOLLADIM PARÇALANIP YOK OLSUN DİE ÇÜNKÜ IZDIRABI KADEHTEN İÇİP DERTLENMEKTENSE YOL ALIP GİTMESNİ SEYREDERİM BENİ SEVENE KAPIM AÇIK SEVİPTE ÜSTÜNE TÜRLÜ OYUNLAR YAPIP ALDATANLARA ALLAH ONLARIN YOLUNU AÇIK ETSN
çokta iyi yapıyosun hayat bu.................. hertürlü geçiyo..........saol gonca gül arada bi sarma arada bi ise duygulu takılıoz
anlaşılan çok sevmişsin.........eeeeeee lise aşkı nede olsa.........bir başka olur
Meltem bu senin ilk şiirinmi? çok güzelmiş..............ben hatırladımm:dilcikar:
ağır geliyor bana gidişin
taşıyamıyorum o yükü daha o an'da..
en çok içimi acıtan da
gitme kal diyemedim ya sana!!
gitmemeliydin bitirmemeliydin..
kolay geldi sana değil mi
beni öylece bırakıp gitmek kolay geldİ
aslında gidisinle sen de kendini bıraktn bende belki farkında olarak belki olmayarak..
ahdım olsun ya sana!!
kalasın o karanlık yanlızlıklarda...
^^meltem taşdelen^^
nuro cum ne yaşlanması,daha dur.............yolun yarısına bile gelmedik.........ne çok şiirin varmış,başka şiirlerinide paylaşırsan sevinirim........a.s.Gençlik işte insana herşey tospembe geliyor......Aslında 158 adet şiirim var bekarken çok yazardım. Artık vakit bulamıyorum yaşlanıyorum galiba......a.s.
Meltem bu senin ilk şiirinmi? çok güzelmiş..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?