arkadaşlar ben saçlarımı 2 gün önce boyattım hiç memnun kalmadın saçlarımın başına gelenleri sormayın anlatmak bile istemiyorum.hatırlamak istemiyorum.sizce nekadar sürede tamamen sıyrılırım bu boyadan.ne kadar zamanda uzar ve kendi rengini almaya başlar sık sık kestirmeyi düşünüyorum birdaha boyamıycam.şuan kahvemsi kumralımsı berbat bi renkmafoldumben
arkadaşlar ben saçlarımı 2 gün önce boyattım hiç memnun kalmadın saçlarımın başına gelenleri sormayın anlatmak bile istemiyorum.hatırlamak istemiyorum.sizce nekadar sürede tamamen sıyrılırım bu boyadan.ne kadar zamanda uzar ve kendi rengini almaya başlar sık sık kestirmeyi düşünüyorum birdaha boyamıycam.şuan kahvemsi kumralımsı berbat bi renkmafoldumben
üzülme tatlım:teselli: bende aynı durumdaydım 1 hafta önce ama alıştım bu siyah saçlara 1 ayın dolmasını bekliyorum deişmek için 2 ayda diplerin belirgin sekilde gözükür yani dipler gelir daha çabuk uzamasını istiyosan ayda bir uçlarından aldır ve bakım uygula saçlarına ben loreal elseve nin arı sütü bakım setini kullanıyorum uzun zamandır ve baya etkisini gördümyerimseniben bu boyaa illet yaa bi kere bulaştımı zor paçanı kurtarmakfisfisfis
vallahi ne renk olduğunu bilsem aptal acemi kuaför maduru oldum işte tütünmü kumralmı bi renk işte önceden gölgelerim vardı.onlarda yeşillendi işte böle.2 sene çok uzun değilmi yaaa.neyse çabuk uzaması için ne yapacam ben.şöle saçlarımı toplayınca kendi rengi görünmesi nekadar zaman alır acaba
ah canım kendi saçlarım kumral kestane arası güzel bi renkti.kendim beyaz tenliyim.sonra ben gölge yaptırsım güya.salak kuaför kalın kalın lop lop bişey yaptı.hiç memnun kalmamıştım ben şöle ince ince olsun doğal olsun dedim.daha sonrada olan oldu.anlattığım gibi tütün rengi gibi bişey.zeytin yağ olayını anlayamadım canım
Bende saç maduruyum ben normal boyatıyordum düzenli şekilde karamele boyamak için saçımı açtılar saçlarım belimdeydi ne kadar canlıydı ........ Ve olan oldu saçlarımı geçen yıl orial kullanarak açma işlemi yaptılar ve boyadılar saçım lastik gibi sünüyordu iğrenç bir görüntü ağlamak istedim o an bir kaç gün sonra toparlanır dediler neyse yıkandıkça saçlarımdan nefret etmeye başladım sünüp duruyorlardı kışı atlatayım dedim sonra yazın kestirdim 4 5 ay önce ...... bop kesim küt gibi sonra kurtuldum yanık saçın çoğundan uçlarında yanı yarısında hala var hemen uzatmak istiyorum bende yaza kadar bunun içinde hc saç bakım ürünü aldım hac kullananlarda saçımın resmide var kullandıktan sonra saçımda parlama oldu ve şuan uzatma gayreti çabası içindeyim amacım omuzlarımın altına kadar gelene kadar uzatmak yaza kadar sürekli bakım yapıyorum .....düzenli olarak foto koyup yayınlıyacağım sizde takip edebilirsin belki almayı düşünebilirsiniz eğer ben faydasını görürsem şuan memnunum uzatma konusunda birşey diyemiyorum daha erken bir hafta oldu....