• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü Kendi ördüğüm bebek örgüleri

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
....... $1003203.jpg ...........

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım tığ ile ördüğün modellerde yumuşak olması için hangi marka ip kullanıyorsun Ben nako satenle başladın ama biraz sert oldu gibi geldi bana tığ numaram 8.hEPSİ ÇOK GÜZEL EMEKLERİNE SAĞLIK

Canım tığ ile ördüğün modellerde yumuşak olması için hangi marka ip kullanıyorsun Ben nako satenle başladın ama biraz sert oldu gibi geldi bana tığ numaram 8.hEPSİ ÇOK GÜZEL EMEKLERİNE SAĞLIK

bende nako kullanıyorum.bebek örgüleri çok yıkandığı için yumuşuyor zamanla.o yüzden sorun olmaz başladıysan ör..nako pırlanta ve deryenın tercihini öneririm...

Son düzenleme:
cnm ben bebek battaniyesi örmek istiyorum ama kısım kısım örüceğim için sonradan o parçaları dikmem kolay olurmu bide hangi ipi önerirsin

merhaba örgüleriniz çok güzel olmuş...

bende bu patiğin yapılışını merak ettim yapımını anlatırsanız çok sevinirim

ben bu patiğe altdan başladım haraoşa örgü genişliğini sen ayarla 7-8 sıra ördüm sonra ortada 10 ilme bıraktım ve eksiltmeye başladım.ortadali çıkıntı olan..sonrada yanları ördüm basit aslında ama tığla örülen model daha kolay onu dene bence...

ellerinize sağlık.hepsi güzel ama ben en çok konverse patikleri sevdim.ben de siparişle çok iş yaptım ama hiç akıl edememişim resimlerini çekmeyi.bundan sonrakilere inşallah.

Back