Örgü Kendi ördüğüm bebek örgüleri

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
Hanzadem daha önce böyle bir şey ördün mü kaça olur 2 yaş civarı için

Son düzenleme:
hanzade ellerine emeğine sağlık hepsi süper örülmüş çok maharetlisin maşallah diyeyim nazar olma bende uzun senelerdir şiş örgüsü örmedim bildiğimide unuttum sayılır şimdi torunuma yelek için araştırma yaparken burayı buldum harikasın

Ben 5 yasindaki ogkum icin hirka tarzi birsey yaptirmak istiyorum size modeller varmiydi elinizde guzel degisik

ayağa giyilince hepsi hoş oluyor.........................

k.bakma hanzadem özele yazamıyorm üyeliğim yeni evet düşünüyormda nasıl olur nekadara yaptrablrm bilgi verirsen sevinirim bide ben daha hamileym bir kaç ay sonra düşünüyorm ama masallah cok beceriklisin ben hiç anlamam boyle seylerden yaptrmak istediğim baska seylerde var oyuzden :))

fiatlar modelie göre değişiyor.bebek şapka patik modelleri 1o tlden başlıyor..büyükler 12,5 tl

ürünleri sadece burdan mı satıyorsunuz? özelden yazamıyorum ben. Buradan istediğim ürünü size sormak zor geldi. facebook'ta sayfanız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…