Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yaa hanzade kardesim, cidden cok güzel seyler örmüssün. Ellerine saglik, bebegin güle güle giysin.. güzel günlerde giymeyi nasip etsin Rabbim...
örmek zor mu, bende yapabilirmiyim acaba ya?? bu konuda nerden baslamaliyim? yardimci olursan sevinirim. Bana özelden yazabilirsin...Tesekkürler, selamlar
ellerin dert görmesin maşallahhepside ayrı bir güzel bende meraklıyım bebek örgülerine yapıyorum öğrenmek için bişeyler ama patik konusunda zayıfım bunun yapılışınıda anlatırsan seviniriz hem kendime hem bebek hazırlığı yaparım nerden başlanıyor ipi ve tığı nasıl olacak bizi aydınlatır mısın teşekkürler şimdiden
ben resme bakarak çıkarıyorum anlatmayı beceremem..altdan başlanıyor..sayı veremem ipe tığa örecek insana ayak numarasına göre değişiyor...zincir çekerek başla....sonra kenarlardan artacak..yeterli genişliğe ulaşınca ön tarafdan eksilyeceksin...
ayrıca bununda fiyatını merak ediyorumm birde güllü bi patik vardı babet şeklinde onunda fiyatını alırsam süper olacak evli değilim çoluk çocuk yok ama çocuk eşyalarına bayılıyorum arkadaşlarım yakında doğum yapar yada aileden biri ayy ne çok sevinirlerr çok tatlılar keşke her yaptgınn altına kaça yaptıgını yazsaydın tek tek sormazdım daha çok soracak gibiyimm
hıh buldum bu babet batik işte kaç kuruş birde birisi sormuştu bi battaniye fiyatını bide o ne kadar keşke hepsinin altında yazıyo olsaydı. birde siparış verdik diyelim ödemesini nasıl yapcaz