kendi nemlendiricinizi kendiniz yapın

imran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
145
0
96
Gaziantep
selam kızlar.....

kendi nemlendiricinizi kendiniz yapmak istermisiniz.eminim bundan sonra ayva çekirdeklerini asla atmayacaksınız.kışın soguktan çatlayan ellerinize fevkaladenin fevkinde bir kür......

ayvanın çekirdeklerini ayırıyosunuz buna iki ayva yeterli oluyor bi küçük kavanozun yada çay bardagının içine koyuyorsunuz ve üzerine su dolduruyorsunuz bir kaç gün çay kaşıgı ile karıştırıyorsunuz ve sonra gözlerinize inanamıyorsunuz. o size basit gelecek olan kür katılaşıyo ve jel gibi oluyo.veee hergün sabah sürüyosunuz çatlaklardan eser kalmıyo...:lepi:

:roflol:sağol canım güzel fikir herşeyin doğalı güzel kozmetiğe bir sürü para döküyoruz.ruj falanda yapabilen varmı?bedavaya çıkartırdık kozmetiği....

kış gelince ellerimin çatlaklarından kurtulamıyorum hiçbir krem tamamen geçirmiyor birde bunu denicem sağol paylaşımın için

aslıında doğal kürler hem daha faydalı hem daha ucuzkaydirigubbakcemile2
ama o kozmetik dükkanına girince dayanamıyorum döküyorum paracıkları.:bbo:
paylaşımın için sağol arkadaşımkaydirigubbakcemile5

rica ederim kızlar...
ben faydasını gördüm umarım sizde görürsünüz.hem yaglı his bırakmıyo hem de içinde kimyasal şeyler yok.

bende buna ek olarak ıcıne 3 tane kesme seker atıyorum gun asırı karıstırıyorum pastalar ıcın harına bır dogal jole oluyoo... pastanın ustundeku buzların kararmaması ıcınde kullanıyorum umarım işinize yarar tavsıye ederım

iyide canım ben bunu yüzüme yapıyorum ve yüzüm gerginleşiyor sonra da yıkıyorum sen yıkamıyormusun?:sm_confused:tam anlamadım daa.s.

Ayva çekirdeğinin içindeki pektin maddesi koyulaştırıcıdır, hem doğal jöle yapımında hem de ayva reçelinin kıvamlı olması için kullanılır; ama cilde faydalı olduğunu ilk defa duyuyorum. Enteresan geldi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…