Kizlar cok bunaldim artik yanardag gibi herseye patliyorum. Uzun zamandir mutlu degilim. Esim tarafindan elestirilmekten azarlanmaktan usandim. Tamam calisiyor eve para getiriyor ama bundan baska hicbir yarari yok bana. Evde zinhar birseyi alip yerine kaldirmiyor. Iki cocukla büztün gün ugrasiyorum yinede bir yüküde kadinin elinden alayim demiyor. Cocuklarim cok bana bagimli gece gündüz etegime yapisirlar. Hicbirseye yetisemiyorum. Sabah topladigim ev aksama bomba patlamie hale geliyor. Bunlar benim icin dert degil ama bütün gün ugrasip didinmeme ragmen esimin yerinden kimildamadan sürekli beni elestirmesi.
Misal dün alisveris yapiyoruz, et reyonunda durmus sohbet ediyor havadan sudan. Cocuklar da yaramaz oglum bir yasinda oglum ne bulsa aliyor reyondan. Durdugu yere bana ogluna baksana esyalari aliyor, kizina bak disari kaciyor. Cocuklar nerde nasil bakiyorsun diye elestiri yapiyor. Elestirisinide tatli dille yapmiyor. Ne yapsam yetersizim hep elestirecek birsey buluyor. Ailece bir evin etrafinda bile yürüyemiyoruz kavga cikmadan. Kendisinede diyorum bana durdugum yerde elestiri yapacagina kendin yapsana diye ama insan gibi tartismakta mümkün degil. Kes sesini kapa ceneni gibi seyler söylüyor. Ben yillardir bu davranislara maruz kaliyorum. Ne Hamileyken alttan aldi beni be lohusayken. Hep beni bastirmaya calisti. Sen böyle böyle yapiyorsun diye konusmaya calisinca inkar ediyor kesinlikle. Öte yandan arada bir güzel sey söyleyen sacimi oksayan biri olsa neyse diyecegim. Oda yok. Sakinlesince zorla baristirmaya calisiyor. Ne bileyim zorla sariliyor zorla elimi tutuyor. Hayir diyorum ya barismak istemiyorum cünki gecesine barisiyorum sabahina ayni davranislari sergiliyor. Problemi cözmeden barismanin hicbir manasi yok ama Problemi kabul etmedigi icin cözümede gidemiyoruz. O Problemin tamamen benim söz dinlememde oldugunu iddia ediyor. Zerre kadar sevgim saygim kalmadi artik bu adama
Isin kötüsü bu Psikolik baskiyi daha 3 yasindaki Kizimada yapiyor artik. Sürekli kizima Stres yapiyoruz elestiriyor azarliyor tipki bana yaptigi gibi. Sanirsin kendisinin cok bir islevi var. Tek islevi etrafa negativ enerji yaymak.
Cocuklarimizin yaninda cok kavgalarimiz oldu. Cok ayrilmak istemem ama hep vazgectim. Annemler 500km uzakta ayrilirsam oraya giderim ama cocuklarimi babasiz birakmaya kiyamiyorum. Bosver diyorum kendi kendime cocuklarin icin katlan onlar üzülecegine sen üzül. Ama bu Adam bütün enerjimi tüketiyor. Cocuklarima harciyacak ne enerji kaliyor ne sabir.
Obür yandan diyorum bu kavgalara sürekli sahit oluyorlar sanki böylesi cok mu daha iyi. Geri de diyorum zaten bu 2. Evliligin ilkinden kumardan dolayi ayrilmistim. Sanki 3. Sü daha mi iyi olacak. Cocuklarina üvey Anne üvey babami getireceksin.
Duygularim darmadagin nolur hicdegilse sizinle dertleseyim.