- 17 Nisan 2012
- 1.896
- 2.559
-
- Konu Sahibi Sudbanazenin
Anladım canım. Seni eski konularından da biliyorum bu durumun tek suçlusu baban aslinda. Amcan nasıl oda baban gibi mi.
Amcamda degisken onceden bize karsi cok sıcaktı son zamanlarda eski sıcaklıgını goremiyorumAnladım canım. Seni eski konularından da biliyorum bu durumun tek suçlusu baban aslinda. Amcan nasıl oda baban gibi mi.
Aynen. Sahiplerdirmis kedileri.Aynen, baba ayarlayamamış ölçüyü. Biz hep sabredelim, susalım terbiyeli olalım onlar yayılsın... Yok öyle bir şey, kimse kimsenin hayatını darlayamaz yaw. Hele kedi olayı beni irrite etti, valla gelip amcanlara kürekle girişesim geldi.
Dedigim gibi kedi olayi icimden cikmayan vicdan azabı ama sahiden belki gitmeleri daha iyi oldu onlar icin insallah iyi birileri bulup sahiplenmistirAynen, baba ayarlayamamış ölçüyü. Biz hep sabredelim, susalım terbiyeli olalım onlar yayılsın... Yok öyle bir şey, kimse kimsenin hayatını darlayamaz yaw. Hele kedi olayı beni irrite etti, valla gelip amcanlara kürekle girişesim geldi.
Bende yavastan yavastan bahceye kurulma fikirleri oturtuyorum tabi becerebilirsemolaylar olağan, her komşulukta olur ama anlattığınız kadarıyla yengenizin üslubu çirkin, daha güzel söyleyebilir
sanki sizi kaçırtmaya çalışıyorlarmış gibi bir izlenim oluştu bende, yıldırma politikası...
sizin yerinizde olsam ortak bahçeyi kullanırdım yani atardım bir şezlong keyifle kitabımı okurdum. en azından bu yapılabilir. kovacaklar mı? o zaman kızılca kıyameti koparırsınız.
yazın bahçe için planlar düşünün bence şimdiden
Ben konuyu silmenin yasak oldugunu bilmiyordum bilsem silmezdim ama silmem gerektigi icin sildim keyfi bir durum degil yaniKonu silmek yasak degil mi, niye siliyosunuz, sinir oluyorum.