Kendi mıknatıslarınız

kalemkitap2

Kapsama Alanı Dışında !
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2006
1.977
6
bir silikon yapıştırıcısı, bir düz mıknatıs ve istediğiniz herhangi bir resim, fotoğraf ya da dergi parçası ile gönlünüzde yatan mıknatısı yapabilirsiniz...
düz mıknatısın üstüne şekline göre kestiğiniz resmi yapıştırabilirsiniz.hatta ahşap boyamada kullanılan 3 boyutlu tutkalı kullanarak mıknatsınıza cam effekti verebilrsiniz

o mıknatıslar benim de çok hoşuma gitti :1yes2: yapılışını görmek isteyenler için resimlerini ekledim... ahşap boyamaya da gidiyorum ama 3 boyutlu tutkalı bilmiyorum:sm_confused: onu da öğrenip ilk fırsatta denicem, teşekkürler :1yes2:

alıntı...

Kelebek paylaşım için teşekkürler

Rhyn elline sağlık çok güsel olmuş.

ryhn açıksözlülügün için kutlarım.
dun burda dekorasyon ile ilgili bölümden bi kaç şey ögrendim (çok meraklıyımdır) sonra eve giderken "EVİM" dergisi aldım,baktım aynı şeyler,arkadaşın bi tanesi ben buldum sizde yapın felan diodu halbuki "EVİM" dergisinin mart sayısında varmış.
Çok komik oluyor kaynak gösterilmesini rica ediyorum.
En azından yasdıgın gibi "alıntı" yazılsa altına daha hoş olur.
Saygılar
Afu

bende internetten görüp yaptım...ama o sert şeyin ne olduğunu resimlerdeki sert şeyin ne olduğunu bilemediğim için kendi yaptığım tarife göre verdim.mozayik tutkalı da deniyor.bir kaç kat sür süper oluyor:1yes2:
alıntı yazmadım çünkü benim yaptığım birşeyden yol çıkıp kendi yaptıklarmı yazdım...

üZülme cnm sen o bhsettiğin kişi benim ama ben kendi yaptığımı anlattım...orda peçete falan demiyor evim dergisinde...ahşap boyama kursuna giderken maıson françaiseda görmüştüm.ama orda bebek odası için baş uçu dolabı tarifiydi ben şımarık yaptım...ikisi ne alaka anlamadım.kendi yaptığım birşeyin sonuna alınt yazmam gerektiğini bilmiyordum..:uhm:

Asicim kelebegim sen degildin o ; ahşapla peçeteyle ilgisi yoktu dün baktığım eşyanın.
Ben arkadaşların "ben buldum" demesine gülüyorum,ölede yasmasınlar "alıntı" da yasmasınlar o saman...

mozaik tutkalını biliyorum :1yes2: denicem, sağol asi_ kelebek

şimdi küçük mumlar varya dışı metal sanki o mumun metal kısmı kullanılmış o değilse bile kullanıla bilir gibi çok fazla bi bilgim yok ama eğer hatalıysam uyarın lütfen

ben hala mıknatıs arıyorum. aklıma gelen yerlerde soruyorum ama bulamadım henüz bulamazsam buzdolabı süslerini bozmayı düşünüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…