-
- Konu Sahibi Ruyaprenses
Merhaba stres yapmayın ben kanamam durduğu gibi hamile kalmışım yani 10 gün sonra tekrar gebelikBende Mart ayında kürtaj oldum.
Evlendim 2 ay içinde hamile kaldım. Bide Korunuyorduk yani. O hiç planlamadan oldu şimdi iki aydır bile isteye yapıyoruz olmuyor ya stres oluyorum.
Sanada çok geçmiş olsun. Allah'ım güzel haberler versin bize.
Merhaba canım hiç stres yapma ben kanama durduğu gibi hamile kaldım haberim de yoktu yumurtlamayı hesaplıyordum ki baktım hamileyimBaska seylerle kendimizi motive edemezsek dusünmekten insan kafayi yiyo o yuzden böylesi cok daha iyi valla
AA ne güzel gerçektenMerhaba stres yapmayın ben kanamam durduğu gibi hamile kalmışım yani 10 gün sonra tekrar gebelik
Benimki bir ay gecti yeni bitti adetim bu ay bakalim degerlendiricezMerhaba canım hiç stres yapma ben kanama durduğu gibi hamile kaldım haberim de yoktu yumurtlamayı hesaplıyordum ki baktım hamileyim
Evet ben bi düşük yaptım bi ay önce ve şu an hamileyim rabbime şükürler olsunMerhabalar dusukten hemen sonraki ay adet gormeden hamile kalan varmi ? Ve sağlıklı gebelik gerceklesti mi ?
Aynen benimde şu an öyle gebelik hesaplamasını nasıl yaptınız peki sorabilir miyimMerhaba stres yapmayın ben kanamam durduğu gibi hamile kalmışım yani 10 gün sonra tekrar gebelik
Benim 8.5 haftalıkken kalp atışı durdu tekrar kürtaj oldum artık tedavi olacam bu sefer genetiğe gönderildi sonucu bekleyecem siz hesaplamayı kanamanın durduğu güne göre yapın o günü adetin son günü diye hesaplayınAynen benimde şu an öyle gebelik hesaplamasını nasıl yaptınız peki sorabilir miyim
Evet doktor da 5 haftalık dedi amaBenim 8.5 haftalıkken kalp atışı durdu tekrar kürtaj oldum artık tedavi olacam bu sefer genetiğe gönderildi sonucu bekleyecem siz hesaplamayı kanamanın durduğu güne göre yapın o günü adetin son günü diye hesaplayın
Merhaba, üstünden 1 adet geçirdiniz mi acaba hemen mi kaldınızEvet doktor da 5 haftalık dedi ama
Yok adet olmadım hiç hemen hamile kaldımMerhaba, üstünden 1 adet geçirdiniz mi acaba hemen mi kaldınız
Gebeliğiniz nasıl geçiyor acaba ben de aynı şekilde hamile olduğumu öğrendim ama çevreden düşük yaparsın falan diyorlar bana ister istemez korku oluştuYok adet olmadım hiç hemen hamile kaldım
Hayır sakın korku yapmayın stres korku bebeğinde etkiler benim gebeliğim gayet güzel geçiyor rabbime şükürler olsun tam tersi doktorlar bi düşükten sonra gebeliğin daha sağlıklı olduğunu söylüyor sadece siz kendinizi üzmeyin ve yormayın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahGebeliğiniz nasıl geçiyor acaba ben de aynı şekilde hamile olduğumu öğrendim ama çevreden düşük yaparsın falan diyorlar bana ister istemez korku oluştu