Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy bende yaptım geldim çamaşırsuyu testini üstü bembeyaz köpük olduuukaydirigubbakcemile3
pretty bu çamaşırsuyu testi nasıl bişeymiş bi anlatırmısın gelecek ayda onu deneyeyim bari.... hihoyyyt
canım selam ben söyleyeim:))saçmalıktan başka birşey degil ama gelgelelim ben yapmadan edemedim merak işte huyum kurusun inandıgımdan degil tabikikaydirigubbakcemile3idrarının üzerine az miktarda çamaşırsuyu döküyomuşsun,köpürürse hamilesin köpürmezse degilsin:roflol: aslında sen şimdi olmadıgını biliyosun yaa ççok merak ettim ne olur acep yapsandelikafadulden bende çok çok köpürdü de :)))yhu çamaşırsuyu bu zaten köpürür dimi amaşutarafagitti
kızlar acaba idrar rengi koyulaşırmı hamile kalınca..
gunaydın kızlar ya ben halen adet olmadım test yapmamk ıcın kendımı nasıl zor tutuyorum anlatamam bana bir akıl verın neyapıyım
canım...evet ben yaptım çamaşır suyuyla ve köpürdü...dayanamadım karbonatla bi daha yaptım köpürdü... ama adetim oluyo ya... canım çok sıkıldı..bende bi bozukluk var yoksa testlerdemi diye.... sonra burda okudum üstüne görme diye bişey varmış...son umudum bu ay için o kaldı....Ama seninde dediğin gibi en sağlıklısı bunlar değildir... doktora gitmek lazım...Senin adetin geçtimi ne tür belirtilerin var...inşallah Allah gönlüne göre verir :Saruboceq: Ben de gelecek aya umutlanayım bari şimdiden başlayayım...zemuszemus
Canım hamilelikte regl günleri kuruyup sonra tekrar başlıyomuş akıntı.inşallah hamilesindir,inşallah hamilemdir,inşallah hamilelerdir...:CüvCüv:
kızlar benimde adetim 15 temmuz günü 5 gündür falan acayip göğüslerim acıyo kasıklarımda ağrıyo inş hamileyimdir
Canım hamilelikte regl günleri kuruyup sonra tekrar başlıyomuş akıntı.inşallah hamilesindir,inşallah hamilemdir,inşallah hamilelerdir...:CüvCüv:
İnşallah hepiniz hamilesinizdir...ben bu ayda beceremedim:gitme: :CüvCüv: böyle olmayı....gelecek aya bakalım hayırlısı. Allahım inşallah bebişlerimizi bi an önce verir kucaklarımıza :Saruboceq: :Saruboceq: Sizlerden bebiş haberlerinizi bekliyorum ama zemuszemus