Mucizem geldi sonunda iste belirtilerim

Bu ay bir kere bile olsun yatmadim.15 ay boyunca bosuna yatmisim.dusun esimin spermleri sayi olarak az ve hareketleri yavasti ona ragmen tutmus.

İşte Allah nasip ettikten sonra ne yapsan olacağı varsa oluyor :) tekrar hayırlı olsun canım.

İşte Allah nasip ettikten sonra ne yapsan olacağı varsa oluyor :) tekrar hayırlı olsun canım.
Tskederim canim Rabbim sanada versin tavsiyem alti aydir karisik cerez yiyoz esimle birde tarcinli seyler cok tukettik kis oldugu icin salep boza elmali kurabiye cok yaptim esim cok seviyor hem ceviz var tarcin.bu ay farkli olarak limonlu cay cok istim

Kızlar ne olur bana yardim edin takmayayim diyorum her ay bi umut ve çıkmayınca da çok üzülüyorum nasıl kendi haline birakabildiniz? :KK43:

Herseyin oldugu gibi bu isinde Rabbimin ol demesini beklediginin en guzel orneklerinden... zamani gelmis ve olmus ne guzel. Bize dusen beklemek ama o sabri gosteremiyoruz iste. Allah tamamina erdirsin canim saglikla, mutlulukla kucagina alacagin gunleride gor insallah:anneadayı: birde dualarinda bizi de unutma lutfen:KK51:

Kızlar ne olur bana yardim edin takmayayim diyorum her ay bi umut ve çıkmayınca da çok üzülüyorum nasıl kendi haline birakabildiniz? :KK43:
Canim benim buayda hep aklimdaydi hic cikmiyorki sadece artik olmuyor diye bir caba sarfetmedim birde dualarimi hic birakmadim.insanin aklindan cikmiyor merak etme yok oyle birsey.

Herseyin oldugu gibi bu isinde Rabbimin ol demesini beklediginin en guzel orneklerinden... zamani gelmis ve olmus ne guzel. Bize dusen beklemek ama o sabri gosteremiyoruz iste. Allah tamamina erdirsin canim saglikla, mutlulukla kucagina alacagin gunleride gor insallah:anneadayı: birde dualarinda bizi de unutma lutfen:KK51:
Amin canim Yüce Rabbim tez zamanda bebegini nasip etsin sana.evet dedigin gibi hersey boş devamli Rabbime dua edin.RABBIM cok merhametli kullarini yalniz birakmiyor

:nazar: tebrik ederim ne güzel dualarınız karşılığını bulmuş. sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin Allah darısı tüm bekleyenlere inşallahh (bende dahil)

canım Allah kucağına almayı nasip etsin.inşallah sorunsuz,sağlıkla ve mutlulukla 9 ayın geçer evladını kucağına alırsın.nolur benim içinde dua et.10 aydır uğraşıyoruz.

Amin canlarim insallah saglikli ve hayirli bir sekilde kucagima alirim.Rabbim sizlerede en tez zamanda nasip etsin.yuzunuz gulsun insallah

Tebrik ederim çok sevindim adına..Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.Yaşamış olduğun bu mucize benim gibi bekleyenlere de umut oluyor.Bende bu ayı da sayarsam 13 aydır korunmuyorum. Ara ara kontrollerime gittim genel olarak bir soru görünmüyor.doktor 1 sene korunmasız normal dedi.Yarına randevum var hormonlara bakılacak.Umarım hiç bir problem çıkmaz.. Benimde denemediğim yöntem kalmadı diyebilirim..Bel altına yastık koymalarmı dersin ayakları havaya dikmelermi dersin yumurtlama tarihi hesaplamalarmı dersin hepsinide yaptım bir sonuç elde edemedim.Yaptığımız bu şeyin son derece saçma olduğunu biliyorum..tamamen bu yapılanlar kendimizi ve eşimizi strese sokmaktan başka bir şeye yaramıyor.Resmen görev haline getiriyoruz yaşadığımız ilişkiyi..Son üç aydır hiç dikkat etmiyorum oluruna bıraktım herşeyi..Rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin bizlere...

Tebrik ederim çok sevindim adına..Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.Yaşamış olduğun bu mucize benim gibi bekleyenlere de umut oluyor.Bende bu ayı da sayarsam 13 aydır korunmuyorum. Ara ara kontrollerime gittim genel olarak bir soru görünmüyor.doktor 1 sene korunmasız normal dedi.Yarına randevum var hormonlara bakılacak.Umarım hiç bir problem çıkmaz.. Benimde denemediğim yöntem kalmadı diyebilirim..Bel altına yastık koymalarmı dersin ayakları havaya dikmelermi dersin yumurtlama tarihi hesaplamalarmı dersin hepsinide yaptım bir sonuç elde edemedim.Yaptığımız bu şeyin son derece saçma olduğunu biliyorum..tamamen bu yapılanlar kendimizi ve eşimizi strese sokmaktan başka bir şeye yaramıyor.Resmen görev haline getiriyoruz yaşadığımız ilişkiyi..Son üç aydır hiç dikkat etmiyorum oluruna bıraktım herşeyi..Rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin bizlere...
Amin canim insallah tez zamanda hamile kalirsin.birde zamani var onuda Rabbim biliyor verecegi zamani.sen rahat ol ve dualarini birakma

İnşallah bu duyguyu bende yaşamak çok istiyorum.Ayrıca özel bir mesaj attım sana bakabilirmisin

Kizlar nasil baslayacagimi bilmiyorum.15 ay hep buralarda gezindim.bende hepiniz gibi her adet oncesi kendime belirti aradim ama hicbir ay belirtim omadi hep gunu gunune adet olurum.oylede oldum. Bastan anlatayim nisanda 37 yasim bitecek 15 aydir evliligim.evliligimin ilk gununden beri cocuk istiyoruz.zaman gecti olmadi dra gittik benim yumurta rezervim azalmis esimin sayi azdi ve hareketleri yavasti.asilama oldum tutmadi hic hamile kalmadim artik tup bebek olmam gerekiyordu paramiz yoktu.artik beklemeye basladik.bu aya kadar iliskiden sonra belimin altina yastik koyuyordum yarim saat oyle yatardim sonra sabaha kadar hic kalkmazdim.bu ay dedimki bosuna ugrasiyoruz tup bebek olmadan cocugumuz olmayacak dedim buay iliskilerden sonra bir kac saniye sonra hemen kalktim wcye gittim yikandim umudum yoktu cunku.sonra bu ay bir karar aldim artik adet tarihlerimi takip etmiyecem dedim kk bir arkadas ben senin yerine takip edecem dedi tmm dedim sat verdim arkadasa.ben sana zamani gelince soyleyecem test yapacagin gunu.tmm dedim.sonra benim adet gunum gecmis haberim yok.benim bulantilarim basladi usuttum galiba dedim sag kasigimda agrilarim olmaya basladi.kk den arkadas senin gunun gecti hamilesin test yaptir dedi.dun sabah idrar testi yaptim inanamadim 15 aydan sonra cift cizgiyi gordum. Bu zamana kadar en cok merak ettigim herkesin gogusleri acir siserdi.15 aydir goguslerimi mincikladim.ne şiş nede uclari aciyor.ayaklarimi isitamiyorum.bulntilarim var arada sag kasigimda agri var. Evet en onemlisi ne biliyormusun bunlarin hepsi boş.Rabbim mucizemi gonderdi.hep dua ettim.umudum yoktu ama dualarimi birakmadim.YÜCE RABBİM verecek oldumu hicbirsey yapmadanizda verir.vermeyecek oldumu ne yaparsaniz yapin olmaz.sadece Allaha dua edin.Rabbime birakin.O zamani biliyor.Yüce Rabbim hepinize saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin.Insallah bebegim sagliklidir kalp atislarinida goruruz.
Canim cok sevindim benimde 15 ay oldu hala mucizem gelmedi ben ve benim gibi bekleyenler için dua edermisin

arkadaşım hayırlı olsun hamileliğin sanırım dün soğan kürü nasıl yapılır diye araştırırken seni görmüştüm yanlış hatırlıyorda olabilirim çok sevindim senin adına

tebrikler Allah analı babalı büyütsün inşallah :)

Tskederim kizlar.Rabbim hepinize tez zamanda bebislerinize kavustursun.evet sogan suyu icmistim.yalnis hatirlamiyorsam kasim aralik aylarinda ictim.ekim kasimda olabilir tmm hatirlamiyorum.

Ben de denememizin 4. ayında hamile kaldım, bu 4.ayda demir eksikliğim sebebiyle ilaç tedavisi görüyordum,doktora da anlatmıştım dahiliyeciye o da dediki demir seviyen yükselsin bi kendine gel, öyle düşünün bebeği, sana folik asit içeren demir hapı veriyorum dedi. O ay korunmadık yine ama ümidimi yoktu hiç düşünmedim bile hamile kalır mıyım kalmaz mıyım, ama Allah'ın yardımıyla pıt diye geliverdi civcivimiz. Psikoloji-stres çok önemli.

X