Kizlar nasil baslayacagimi bilmiyorum.15 ay hep buralarda gezindim.bende hepiniz gibi her adet oncesi kendime belirti aradim ama hicbir ay belirtim omadi hep gunu gunune adet olurum.oylede oldum. Bastan anlatayim nisanda 37 yasim bitecek 15 aydir evliligim.evliligimin ilk gununden beri cocuk istiyoruz.zaman gecti olmadi dra gittik benim yumurta rezervim azalmis esimin sayi azdi ve hareketleri yavasti.asilama oldum tutmadi hic hamile kalmadim artik
tup bebek olmam gerekiyordu paramiz yoktu.artik beklemeye basladik.bu aya kadar iliskiden sonra belimin altina yastik koyuyordum yarim saat oyle yatardim sonra sabaha kadar hic kalkmazdim.bu ay dedimki bosuna ugrasiyoruz tup bebek olmadan cocugumuz olmayacak dedim buay iliskilerden sonra bir kac saniye sonra hemen kalktim wcye gittim yikandim umudum yoktu cunku.sonra bu ay bir karar aldim artik adet tarihlerimi takip etmiyecem dedim kk bir arkadas ben senin yerine takip edecem dedi tmm dedim sat verdim arkadasa.ben sana zamani gelince soyleyecem test yapacagin gunu.tmm dedim.sonra benim adet gunum gecmis haberim yok.benim bulantilarim basladi usuttum galiba dedim sag kasigimda agrilarim olmaya basladi.kk den arkadas senin gunun gecti hamilesin test yaptir dedi.dun sabah idrar testi yaptim inanamadim 15 aydan sonra cift cizgiyi gordum. Bu zamana kadar en cok merak ettigim herkesin gogusleri acir siserdi.15 aydir goguslerimi mincikladim.ne şiş nede uclari aciyor.ayaklarimi isitamiyorum.bulntilarim var arada sag kasigimda agri var. Evet en onemlisi ne biliyormusun bunlarin hepsi boş.Rabbim mucizemi gonderdi.hep dua ettim.umudum yoktu ama dualarimi birakmadim.YÜCE RABBİM verecek oldumu hicbirsey yapmadanizda verir.vermeyecek oldumu ne yaparsaniz yapin olmaz.sadece Allaha dua edin.Rabbime birakin.O zamani biliyor.Yüce Rabbim hepinize saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin.Insallah bebegim sagliklidir kalp atislarinida goruruz.