Kendi kendime yenebilir miyim ?

Almilaaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2019
49
9
6
Merhaba Ben vajinismus hastasiyim. Esimi evlendigimizde bacaklarimin arasina hic yaklastiramadim agladim hep. Istemsiz kasilmalarim meydana geldi. Dun kendi istegimle bir seyler yasamak istedim ve bacaklarim kasilmadi cok fazla, afedersiniz ama cok cok azicik girdi gibi birsey kanama olmadi. kasilma olmadi diye mutluluktan gulustuk o arada tum ciddiyetimiz gitti zaten sizce Ben bunu kendi kendime yavas yavas yenebilir miyim ...

Kasılma olmuyorsa daha kolay olur bence yenersiniz :)

Ne kadar oldu evleneli

Emla gibi kremler sadece hissizleştirir dış bölgeden. Bence kas gevşetici dene. Birde iyi güzel bi kayganlaştırıcı. Benim arkadaş bu ikisiyle yendi.

En zor kısmı atlatmışsınız başlamak bitirmenin.yarısıdır.derler

Ayrica emla krem yada anestol denesem daha rahat hisseder miyim acaba bilginiz var mi
Ben anestol aldım faydasız bi krem . Vemcain sprey güzel uyuşturuyor içine sıkabilirseniz faydası olur . Ayrıca spazm giderici hap ve kayganlaştırıcı da destek olur

Ben anestol aldım faydasız bi krem . Vemcain sprey güzel uyuşturuyor içine sıkabilirseniz faydası olur . Ayrıca spazm giderici hap ve kayganlaştırıcı da destek olur
Vemcain eczaneden direk gidip alabilir miyim acaba , fiyati ne kadar birde yardimci olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…