- 27 Eylül 2019
- 49
- 9
- 6
- Konu Sahibi Almilaaaaa
-
Kasılma olmuyorsa daha kolay olur bence yenersiniz :)Merhaba Ben vajinismus hastasiyim. Esimi evlendigimizde bacaklarimin arasina hic yaklastiramadim agladim hep. Istemsiz kasilmalarim meydana geldi. Dun kendi istegimle bir seyler yasamak istedim ve bacaklarim kasilmadi cok fazla, afedersiniz ama cok cok azicik girdi gibi birsey kanama olmadi. kasilma olmadi diye mutluluktan gulustuk o arada tum ciddiyetimiz gitti zatensizce Ben bunu kendi kendime yavas yavas yenebilir miyim ...
Ne kadar oldu evleneliMerhaba Ben vajinismus hastasiyim. Esimi evlendigimizde bacaklarimin arasina hic yaklastiramadim agladim hep. Istemsiz kasilmalarim meydana geldi. Dun kendi istegimle bir seyler yasamak istedim ve bacaklarim kasilmadi cok fazla, afedersiniz ama cok cok azicik girdi gibi birsey kanama olmadi. kasilma olmadi diye mutluluktan gulustuk o arada tum ciddiyetimiz gitti zatensizce Ben bunu kendi kendime yavas yavas yenebilir miyim ...
3 ay oldu cok cok korkaktim ben bacaklarim hic acilmiyordu bileNe kadar oldu evleneli
Ayyy insallah tesekkur ederimKasılma olmuyorsa daha kolay olur bence yenersiniz :)
Ayrica emla krem yada anestol denesem daha rahat hisseder miyim acaba bilginiz var miAyyy insallah tesekkur ederim
Ben anestol aldım faydasız bi krem . Vemcain sprey güzel uyuşturuyor içine sıkabilirseniz faydası olur . Ayrıca spazm giderici hap ve kayganlaştırıcı da destek olurAyrica emla krem yada anestol denesem daha rahat hisseder miyim acaba bilginiz var mi
Emla gibi kremler sadece hissizleştirir dış bölgeden. Bence kas gevşetici dene. Birde iyi güzel bi kayganlaştırıcı. Benim arkadaş bu ikisiyle yendi.
[/QUOT
Kayganlastirici kullandigimiz donemde yapamadim cunku sartlamistim kendimi. Fakat bunda hic birsey surmedik olmayacak gozuyle baktigim icin , kas gevsetici deneyecegim Insallah tesekkur ederim
Vemcain eczaneden direk gidip alabilir miyim acaba , fiyati ne kadar birde yardimci olur musunuzBen anestol aldım faydasız bi krem . Vemcain sprey güzel uyuşturuyor içine sıkabilirseniz faydası olur . Ayrıca spazm giderici hap ve kayganlaştırıcı da destek olur
Oyle tabi bir bitirsem dunyalar bizim olacakta isteEn zor kısmı atlatmışsınız başlamak bitirmenin.yarısıdır.derler
Eevt ama her eczanede olmuyor önce arayın depolarına baksınlar ben öyle almıştım. 30 tl fiyatuVemcain eczaneden direk gidip alabilir miyim acaba , fiyati ne kadar birde yardimci olur musunuz
Kendni kasmamaya devam et korkulacak brşy yok canm hemenceck olurOyle tabi bir bitirsem dunyalar bizim olacakta iste
Anladim , tesekkur ederim fiyatida gayet uygunmus, nasil kullandiniz Peki siz iceriye dogru sıktınız mı ?Eevt ama her eczanede olmuyor önce arayın depolarına baksınlar ben öyle almıştım. 30 tl fiyatu
Hadi InsallahKendni kasmamaya devam et korkulacak brşy yok canm hemenceck olur
Kusura bakmayin cok soru soruyorum ama , recetesiz alabiliyor muyum bu ilaciAnladim , tesekkur ederim fiyatida gayet uygunmus, nasil kullandiniz Peki siz iceriye dogru sıktınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?