Kendi kendime bakm kremi yaptm

littlefairy

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
2.929
8
46
merhaba arkadaşlar, bir yerlerde cilt için a, c, e vitaminlerini içeren kremler kullanmmazı gerektiğini yazan bişeyler okumuştum. Evdede malumunuz şunun için bu faydalı diye aldığım yağlar vardı. Baktım baktım elimde buğday yağı var e vitamini kaynağı, kayısı yağı var o da a vitamini, portakal yağı var oda c vitamini kaynağı, elimde arko nemin bi kavanoz kremi vardı, azar azar içine bu yağlardan karıştırdım. yaklaşık bir haftadır kullanıyorum ve görenler cildin ışıl ışıl diyor, yumuşacık, göz altıma bile hafif hafif sürdüm, sanki biraz morluğu bile gitti. berraklaştı cildim. ben çok memnun kaldım. belki daha önce deneyen olmuştur. bilginiz olsun istedim . sevgilerrrrrrrr

canim icine o kadar yag katar karistirirsan parlarsin tabiyki.bir aya varmaz yag butoncuklariyla karsilasa bilirsin arkadasim.hele hele bu kayisi yagi acaip derece kirisiklik yapiyormus uzun süre kullaninca.benim tavsiyem böyle seyleri her zaman degilde haftada bir uygulamak.arko krem zaten yagli bir krem.kizima kullaniyorum banyo sonrasi,bilemiyorum ama iyice bir daha düsün derim.

saol caım uyardığın iyi oldu.

ama benim çok kuru bir cildim var zati elki ondan iyi geldi bana
bide yüzüm gerilmiş falan dediler krışıklıklar azalmış dediler bilmmeki

vucut için portakal yağının faydalı olduğunu biliyorum bende deneyebilirim paylaşım için teşekkürler yerimseniben

Direk yağ olarak değil de a, c ve e vitamini ampüllerini alıp karıştırsak daha iyi olmaz mı?
Aslında aynı kapıya çıkıyor ha hassan he kel hasan:)

OHH ELLERıNE SAGLIK ıYı YAPMIŞSIN AMA BUNU kışın yapsan sanki daha iyi olurdu hani mavsim itibariylr ter uzun süren güneş saatleri derken cilt zaten yoruluyor yüzümüzdeki gözenekler kapanıyo siyah nokta topcuk sivilce olmasın aman kendini iyi gözlemle olursa hemen bırak derim veee gündüz sürme şekerim kararırsın derim

valla arkadaşlar 3 hafta oldu kullanmaya başlayalı nerdeyseee, valla ne öle yağlanma, nede siyah nokta, zaten boca da etmedim ben içine diyimki size koca bir kutu kreme en fazla 1 çay kaşığı kadar ilave etmişimdir içine, yumuşacık cildim, he benim cildim kuru bir cilt yaz olmasına rağmen bu sıcaklarda yağlı gibi durmuyor suratım. kuru cilde sahip arkadaşlara belki işe yarar :)))

merhaba arkadaşlar, bir yerlerde cilt için a, c, e vitaminlerini içeren kremler kullanmmazı gerektiğini yazan bişeyler okumuştum. Evdede malumunuz şunun için bu faydalı diye aldığım yağlar vardı. Baktım baktım elimde buğday yağı var e vitamini kaynağı, kayısı yağı var o da a vitamini, portakal yağı var oda c vitamini kaynağı, elimde arko nemin bi kavanoz kremi vardı, azar azar içine bu yağlardan karıştırdım. yaklaşık bir haftadır kullanıyorum ve görenler cildin ışıl ışıl diyor, yumuşacık, göz altıma bile hafif hafif sürdüm, sanki biraz morluğu bile gitti. berraklaştı cildim. ben çok memnun kaldım. belki daha önce deneyen olmuştur. bilginiz olsun istedim . sevgilerrrrrrrr

güzel bir bilgiyi bizimle paylaşmışsın tşkkr ama ölçülerini tam yazarsanız dahada iyi olacak diye düşünüyorum. bu tür kremlerde ölçüler önemlidir bilirsiniz.

X