• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendi kıyafetimi kendim dikmek istiyorum

dreamer22

Ol de Olsun ALLAH'IM...
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
582
4
96
İstanbul
kızlar merhaba bende dikiş öğrenmeyi çok istiyorum çünkü piyasada hiç kıyafett bulamıyorummm çok mutsuzum aklımda çok güzl kıyafet örnekleri varrr siz dikiş dikmeyi nerden öğrendinizzz benim şimdi ünv açılck ancak yaza öğrenebilirm yazında kurslar açık olmuyorr :((((( kızlarr bana yardımcı oluck biri var mıı :26:

kızlar merhaba bende dikiş öğrenmeyi çok istiyorum çünkü piyasada hiç kıyafett bulamıyorummm çok mutsuzum aklımda çok güzl kıyafet örnekleri varrr siz dikiş dikmeyi nerden öğrendinizzz benim şimdi ünv açılck ancak yaza öğrenebilirm yazında kurslar açık olmuyorr :((((( kızlarr bana yardımcı oluck biri var mıı :26:

Bende ogrenmek istiyorummmm
merhaba kızlar dikiş gerçekten çok ayrı bir dünya insanı alıp götüren bi dünya dikiş, sadece siz ve tasarımlarınız olur kafanızda..
bende gecen sene çok öğrenmek istemiştim ama öğrenememiştim hatta annem stilist modelist olmasına ragmen mesleğini hiç yapmamış ve hiçde sevmem nefret eder dikişten :D
ben burdan bazı kişilerden öğrenmeye çalıştım bilenlerden destek aldım ama olmadı.
neyse bende asistan olunca haftanın 2 günü öğlen sonuna kadar izin alıp lokalde giyim bölümüne gittim 6 ay kadar ve sömestırla bielikte kapanıcak bi daha yazılamam izin alamadım ama bu zaman zarfında o kdar çok şey öğrendim ki en baştada dikişin sonu yok arkadaşlar ne kkadar temeli öğrensenizde olmuyo bizim öğretmenimiz bile ben bile daha bazı şeyleri yeni öğreniyorum diyor o derece. ama sonuçta kendi tasarladıklarınızı dikip mutlu oluyosunuz ben sabırsız çabuk sinirlenen bi insan olmama ragmen dikişte süt dökmüş kedi gibi oluyorum çünkü dikiş aşktır eğer kursa gitme gibi bi imkanınız varsa gidin bilyorsanızda bulundugunuz yerin belediyesini arayıp öğrenin böyle kurslar olup olmadıgı sormak istediğiniz bişey olursa memnuniyetle cevaplarım hanımlar :17:

Canım benim azimli olursan her türlü öğrenirsin... Benim annem kendisi bişeyler dikerdi ama öyle basma etek falan gibi çok dışarılık şeyler değil. Zamanla ben büyüdüm ve dışarıdan kıyafetler yerine kendi düşündüğüm kıyafetleri giymek istedim, Anneme anlatıyordum kafamdaki modeli anlamıyordu anlasa da istediğim gibi olmuyordu sonraları ise dikmemeye başladı beğenmediğim için. E tabi iş başa düştü...Annem bana nasıl yapılacağını hiç göstermemişti. Bense hep onun kmaşlarından artan küçük parçaları oyuncaklarıma dikerdim elimle :) tabi çocuğun yaptığı ne olacak... Gerçek kıyafet ile bir mi? Elime makası kumaşı aldım giriştim işe ilk zamanlar hepsi çöpe gidiyodu ama zamanla elim oturdu şu an gayet güzel dikebiliyorum :) Ve çok mutluyum... Sana önerim eski kıyafetlerinin dikişlerini sök ve onların parçalarını kumaşın üzerine koyarak kes kumaşı... Mesela bir elbise diktin beden öyle zor bi iş değil zaten omuz ve kollarını eski kıyafetinin üzerine koyarak kes... Zamanla elin alışır. Ben kalıp kullanmıyorum ama kullandığım da oluyor. Kalıp nasıl çıkarılır internette videoları var bu yöntemi de deneyebilirsin burda ve creazion dergileri kalıp veriyor bildiğim kadarıyla :) kolay gelsin...

patchwork halı yapmak istiyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Back