Kendi işinizin patronu olsanız

schtzi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
356
224
53
31
Kızlar kendi işinizin patronu olma şansınız olsa ne is yapardınız . En karlı meslek ne sizce

En karli meslek yeteneginin oldugu ve senin de severek yaptigin istir. Hem maddi getirisi olur hem de manevi. Yaparken de de yorulmaz adeta dinlenirsin.

Ben böyle dünyada ki bütün kahve çeşitlerinin yapılabileceği bir kafe açardım
Ama kârına değildé zevkime göre tercih ederdim herhalde

kozmetik öneririm, kadınlar asla güzelliklerinden vazgeçmezler

Kızlar kendi işinizin patronu olma şansınız olsa ne is yapardınız . En karlı meslek ne sizce
ben bunu cok düşündüm. baya inceledim araştırdım hatta kısmen denedim. ve sonuc : başkasının yanında dertsiz tarasız calışmak daha iyi
ben su anda free lance olarak nadir de olsa biri iki iş yapıyorum. mutluıyum. saat derdim yok, gun derdim yok. şu saatte kalktım cıktım derdim yok. dukkan sgk maliuye vs. derdim yok yok :)
zaten şu piyasa ve ülkenin durumu bakarsak bir işe yatırım yapmak ( dükkan acmak filan ) hiç mantıklı degil.

guzellik salonu az masraf cok kâr

Kafe açarım, yemek yenen bir yerden ziyade atıştırmalık, poğaça, kek çeşitleri olan. Çeşit çeşit kahve koyarım, zevkle takılırım.

Şaka bir yana patron olmak hiç kolay değilmiş. Muhasebe işlerini kendiniz yapmayacaksanız girmeyin derim.

Hangi alana girerseniz girin onemli olan işlek bir yerde acmak,kaliteli urun ve hizmet vermek ayrica bir de oturmasi icin en alti ay kar beklememek.Mesela iki arkadasim da kuofor salonu acti biri kohne bir yerde biri guzel bir yerde actim.Biri kapatmak zorunda kaldi geri yazin aydi 15 bin kisin 8 bin geliri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…