Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
En karli meslek yeteneginin oldugu ve senin de severek yaptigin istir. Hem maddi getirisi olur hem de manevi. Yaparken de de yorulmaz adeta dinlenirsin.
ben bunu cok düşündüm. baya inceledim araştırdım hatta kısmen denedim. ve sonuc : başkasının yanında dertsiz tarasız calışmak daha iyi ben su anda free lance olarak nadir de olsa biri iki iş yapıyorum. mutluıyum. saat derdim yok, gun derdim yok. şu saatte kalktım cıktım derdim yok. dukkan sgk maliuye vs. derdim yok yok :) zaten şu piyasa ve ülkenin durumu bakarsak bir işe yatırım yapmak ( dükkan acmak filan ) hiç mantıklı degil.
Hangi alana girerseniz girin onemli olan işlek bir yerde acmak,kaliteli urun ve hizmet vermek ayrica bir de oturmasi icin en alti ay kar beklememek.Mesela iki arkadasim da kuofor salonu acti biri kohne bir yerde biri guzel bir yerde actim.Biri kapatmak zorunda kaldi geri yazin aydi 15 bin kisin 8 bin geliri var.