Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu mesleği yapmak için bir diplomanız falan var mı yoksa kafe açmak gibi bir şey mi ? Bende öyle bir şey istiyorum aslında ben gitmesem bile kendi kendine işleyebilecek bir düzende olsun. Özelden yazabilir misiniz acaba ne iş yaptığınızıAylık gelırımı esımle bırlestırmedıgım ıcın sadece eve gıren para 10.000 idi. Yılbasından sonra zam aldı esım. Suan 11.500civarında + yaptıgı projelere gore degısıyor. Benim iş yerim var. Suan aktıf olarak katılamıyorum mesleği de belirtemiyorum (ifşa olmamak adına) fakat ondan da bi 8bin gelıyor. Ama hıc dokunmuyorum cocuklara yatırım olsun dıye. Hamıleysenız ve halı hazırda bır cocugunuz daha varsa ısyerı olayı tam bır kabusa donuyor. Aktıf olarak katılmak zorundasınız ama bebe yalnız kalıyor ılgılenemıyorum dıye kendınızı yıyıyorsunuz. Parası guzel olsa da bı bakıyorsunuz evladınızı dogru duzgun gormeden ay gecmıs..
Açıkcası okuduğum bölümle alakalı bir iş yapmayı düşünmüyorum daha çok kafe gibi bir yer açmak istiyorum ama tutunamazsam özgüvenimi kaybederim diye korkuyorum. Birde sormak istediğim hangi işi yapsam daha kolay tutunurumBenim çevremde kendi işini yapan çok insan var.
Nasıl bir sorun var anlamadım ama genelde insanlar mesleklerine göre işyeri,dükkan,büyük işletme vs. açıyorlar.
Herkesin gelir düzeyi farklı.
Bir kuaför ayda 50 bin lira kazanır,müteahhit bir günde 500 bin kazanır.
Öncelikle mesleğinizde kendinizi geliştirin,iyi bir çevre kazanın.
Şu kriz piyasasında Allahım yardımcınız olsun inşallah.
Kolay değil ama Allahım çalışanlara yol açar inşallah.
Teşekkür ederim sizce hangi işi yapsam daha iyi tutunurumcanım tebrik ederim kesinlikle biraz cesaretli ol ve risk al, seni çok iyi anlıyorum. İlk etapta çok zor, ama zamanla işi oturtup iş bölümü yapınca e bir de biraz kazanıp bir tempo tutturunca kendi kendine geliyor her şey.
İyi de yanlış anlama da bu şekilde iş hayatına atılmak olmaz ki.Açıkcası okuduğum bölümle alakalı bir iş yapmayı düşünmüyorum daha çok kafe gibi bir yer açmak istiyorum ama tutunamazsam özgüvenimi kaybederim diye korkuyorum. Birde sormak istediğim hangi işi yapsam daha kolay tutunurum
23 yaşındayım ve okuduğum bölümle alakalı bir şey yapamam. Aklımda kafe açmakla çocuklara özel atölye açmak var ama gidip kafe açmak için garsonluk mu yapmalıyım yani bi mimarlık yada avukatlık bürosu değil kiİyi de yanlış anlama da bu şekilde iş hayatına atılmak olmaz ki.
Belli ki hiç tecrüben yok.
Hangi işi yapsam daha iyi tutunurum diye bir soru olabilir mi Allah aşkına? Bildiğin işi yaparsan tutulursun kaldı ki bu zamanda mesleğini en iyi yapanlar bile dükkan kapatıyor.
Önce hedefini belirle,sonra o iş üzerine tecrübe yapmalısın.
Ama senin mantığındaki biri yıllarını vermeli bence.
Çok yanlış pencereden bakıyorsun.
Yanlış anlamayın ama evet yapmalısınız gerekirse bir işin mutfağını görmeden işin sahibi ya da başarılı olmak zor amacınız bu işi tutturmaksa gerekirse bir ay bulaşık bile yıkayacaksınız bunu işinize yatırım görerek yapacaksınız ve bunu ancak severseniz yapabilirsiniz bu yüzden bence bildiğiniz sevdiğiniz işi yapıın size tavsiyem23 yaşındayım ve okuduğum bölümle alakalı bir şey yapamam. Aklımda kafe açmakla çocuklara özel atölye açmak var ama gidip kafe açmak için garsonluk mu yapmalıyım yani bi mimarlık yada avukatlık bürosu değil ki
Tamam iyi güzel.23 yaşındayım ve okuduğum bölümle alakalı bir şey yapamam. Aklımda kafe açmakla çocuklara özel atölye açmak var ama gidip kafe açmak için garsonluk mu yapmalıyım yani bi mimarlık yada avukatlık bürosu değil ki
Bu mesleği yapmak için bir diplomanız falan var mı yoksa kafe açmak gibi bir şey mi ? Bende öyle bir şey istiyorum aslında ben gitmesem bile kendi kendine işleyebilecek bir düzende olsun. Özelden yazabilir misiniz acaba ne iş yaptığınızı ❤
kesinlikle sevmekten önce bildiğiniz bir iş olmalı, hemen ardından sevdiğiniz bir iş olmalı. İnanın insanın bilmediği işte tutunma süresi ortalama 1 yıl bile olmuyor. İşin mutfağını, gelirini giderini, tutarını tutmazını çok iyi analiz edin. AYrıca iş konusunda size yardımcı olabilecek insan gücüne ihtiyacınız var, hangi alandasınız bilmiyorum amaTeşekkür ederim sizce hangi işi yapsam daha iyi tutunurum
Profılınız gızlı oldugu ıcın mesaj atamıyorum sıze. Hayır cafe degıl. Bu ısı zaten yıllarca yaptım. Sımdı de kendım yönetiyorum diyelim. Evet diplomam varBu mesleği yapmak için bir diplomanız falan var mı yoksa kafe açmak gibi bir şey mi ? Bende öyle bir şey istiyorum aslında ben gitmesem bile kendi kendine işleyebilecek bir düzende olsun. Özelden yazabilir misiniz acaba ne iş yaptığınızı ❤
İyi fikir. Bir bakın bakalım kolay mı zor mu? Müşteri ile iletişiminiz nasıl?23 yaşındayım ve okuduğum bölümle alakalı bir şey yapamam. Aklımda kafe açmakla çocuklara özel atölye açmak var ama gidip kafe açmak için garsonluk mu yapmalıyım yani bi mimarlık yada avukatlık bürosu değil ki
ben de bu yolda ilerliyorum ufak ufak adımlar atmaya başladım allah yardımcımız olsunLütfen konumu taşımayın. Ben kendi işimi yapmak istiyorum ama biraz korkuyorum başlamaya siz nasıl başlamıştınız ne iş yapıyorsunuz aylık geliriniz nasıl