kendi işimi kurmak...

birmuhendiss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2025
3
1
1
30
Merhabalar arkadaşlar ,

Aklımdaki proje için yeni üye oldum uzatmadan konuya girmek istiyorum. Ben genetik ve biyomühendis aynı zamanda bir anneyim şuan özel sektörde kendi alanım olmayan bir yerde çalışıyorum (ülkemizde bizim bölüme rağbet yok maalesef)
Her neyse bir dönem astrolojiye merak saldım kendi çapımda geliştirmeye çalıştım ancak profesyonel eğitim isteyen bir mevzu...
Gelelim amacıma daha önce yapılmamış farklı bir hizmet vermek istiyorum spiritüel konulara ilgim oldukça yüksek kendimi bildiğimden beri bunu mesleğimle harmanlayarak farklı bir sektör yaratmak istiyorum ihtiyacım olan astrolog eğitimi almış yeni başlayan veya ilgisi olan doğum haritası çıkarabilen arkadaşlar yapmak istediğim iş oldukça ilgi çekici varsa ilgilenen veya kariyerini bu yönde ilerletmek isteyenler bana özelden ulaşabilirse detayları konuşmak çok isterim Dönüşlerinizi bekliyorum sevgiler...

Merhaba deney yapmak isterseniz gönüllü olabilirim mesela doğum haritası çizdirmek isterim size de yararı olur deneyim kazanırsınız 🥳

Merhaba deney yapmak isterseniz gönüllü olabilirim mesela doğum haritası çizdirmek isterim size de yararı olur deneyim kazanırsınız 🥳
Merhaba çok tatlısınız 😌😌 eğer buradan bulabilirsem doğum haritası çıkarabilen bir arkadaş çalışmak isteyen ilk ücretsiz danışanımız olursunuz tabi neden olmasın 😍😍

Teşekkür ederim mesajınızı bekliyorum öyleyse 🤗 başarılar dilerim inşallah amacınıza ulaşırsınız işinizi kurarsınız

Back
X