merhabalar yine ben şimdi ben dediklerini aldım(40 volüm ve renk açıcı) bir de kahve köpüğü aldım palette.Şimdi bunları nasıl karıştırıyoruz canım.
merhabaaaaaaaaaaaaaaaaa sirinshey bana da yardım edebilirmisin ben aydında oturuyorum sana gelebilmem imkansız saç larım bakır kzıılın akmış hali ve ben saçlarımın rengini açmak istiyorum ama her seferinde yaptığım boyamalar başarısızlıkla sonuçlanıyor istediğim renk açık altınsarısı bakır tarzı bi renk aslında hande yenerin yeni saç rengi gibi birz 3 tene boya aldım alix koyu sarı bakır alix ekstra açık sarı ve igora yoğun altın ne olur bana yardım arkadaşım bu boyaları hangi oranlrada karıştırayın ve yüzde 12lik de oksidan aldım oryel koymam imkansız saçlarım çok ince telli ve yanık bne şöyle yapayım diyorum ekstra açık sarıdan bi tüp diğerlerinden yarım tüp koyayım ve bir tne yüzde onikilik oksidanla bir tane yüzde dokuzluk oksidan koyayım açılırmı saçlarımın rengi yardım lütfennnnnnnn[/QUOT
içine birazcıkda oryelkoyman gerekiyor. 1 kaşık
merhaba:kedi:bebegım cok kucuk oldugu ıcın burda berbat bır kuaföre gıttım.. gıtmek zorunda kaldım.
kardesım kuaför ama evlenüp istanbula geldim.
saclarımı hep kardeşimboyardı.sık röfle atardı ve çok tatlı bebek sarısydı hamıle kalınca koyuyo boyadımkndım. dıpler berbat duruyordu cunku bilmiyorumkismile
tekrar sarıya dönmek ıstedım ve burda boyattım sacımı kopmple akıttılar orielle sarıya boyadılar ben röfleyle ugrasmak ıstemedım zor oluyo çünkü..
fakat dıpler kızılll. cok kötu duryoo ve bebegım kuçuk oldugu için uzaga gıdemıyorum
çağla sıkelın rengını dusunuyorum. tenım beyaz gıdermı sızce???ve nasıl elde ederım hem kızıllık gıdıp hemde o rengı nasıl yakalaırmmafoldumben
mrb ben site de kuaför olan bir arkadaşa sordum ama size de sormak istiyorum(dışarda da en az iki kuaföre sorarız demi:)ve ben sitedeki arkadaşlara güveniyorum.sorum şu ;benm saçlarımda röfle vardı ve saçlarım yıpranmıştı,uzattım saçlarım şuan doğal renginde(koyu kahve)sadece 3cm uçlarda sarı kaldı,şimdi ben boyatmayı düşünüyorum ama misal evde boyasam resimdeki saçı yapabilir miyim?beyaz tenli,kahve gözlüyüm.şimdiden tşk...
cnm bak köpüğü boyanın içine 1 kaşık oryel ve 40 volümlük oksidan koycaksın . sonra boya şuan gölgeli olan uçların biraz daha açık ton olck bnce güzel durur yok istemem dersen açık olan tutamları ayır onları oryelsiz boyayla boya saçının diğer kalan kısmını da oryelli boyayla boya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?