Kendi Evim mi Arkadaşının Evi mi?

gucbendeartik

Popüler Üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mart 2017
552
662
Merhaba Hanımlar;

İki konum var;

1. konu şu: 2 hafta sonra salı günü sevdiceğimin doğum günü ancak her hafta o gün toplantıları oluyor merkezde. Bende iki gün önceden pazar günü kutlamak istiyorum. Arkadaşlarıyla ve eşleriyle tanışıyorum. Ben yalnız yaşıyorum evim müsait kendi evimde arkadaşlarınıda davet edip süpriz yapmayı planlıyordum bir arkadaşının eşi kendi evlerinde süpriz yapabileceğimizi söyledi. Sizce hangisi daha iyi olur. Arkadaşlarıyla tanışalı çok olmadı.

2. konu şu: daha önce hiç bu şekilde süpriz birşey yapmadım. kendi eşlerinize sevgilileriniz neler yaptınız biraz anlatabilirseniz bende fikir almak isterim. :KK58:

Değerli fikirleriniz için teşekkür ederim şimdiden :KK200:

Erkek arkadaşımla doğumgünlerimizi başbaşa kutluyoruz genelde, toplu bir arada olanlardan çok hoşlanmıyoruz biz. Hem daha hoş bir ortam oluyor başbaşayken. :) Ha yok illa toplu kutlamak istiyorsanız kendi evinizde yapın, pek samimi olmadığınız arkadaş evi bana uygun gelmedi.

Baskasinin evinde o kisiye surpriz olmaz ki. Kapiyi calip ne diyeceksiniz selam ben surpriz yapmaya geldim mi? Komik olur.Kendi evinizde yaparsaniz surpriz olur.
Evinizi ikraminizi ayarlayin sonra cagirin. Su gun su saatte bekliyorum diye.

G gucbendeartik merhaba..
Bence kendi eviniz. Çok samimi birinin evinde rahat olamayabilirsiniz. Kendi evinizde rahat rahat istediğinizi hazırlarsınız. Arkadaşlarınızı da çağırın masada yemek muhabbet istediğiniz gibi eglenin :KK66:

X