• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi diyet listemi paylaacam...

ooopapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
62
17
86
34
Diğer
bi diyet programı yaptım ve birlikte kilo verebılceımm arkds arıorumm=)??zemuszemusvereliniortakcokacimcoook:içelim:

kıslarr bende varımmm:lepi:programımız ne acilen 5 kilo vermem lazımmmmafoldumben

atrkdslar elma dıyetı nası bılmıorum ama benım dıyetım sole
SABAH
30gr peynır (peynırı cok abartmadan yemelıyız)
1 dılım uno lıght veya kepek ekmegı
yarım domates
yarım salatalık
ıstersenz sekersız cay

OGLE
1 domates
1 salatalık
ve 100grdan olusan aslında kafamıza gore olabılır bu marul dan salata yapıp yıelım

IKINDIde
eger alabılıosanz ben faydasını gormustum hem aksam yemegıne gıbıde olur KFLAKES sade ve yagsız sutle onu yeılım
tabı dayanabılen olursa yemesıne gerek yok meyve yesın kayısı falan

aksamda karpuz kavun yıebılıdıgımz kadar

gun ıcınde 3 4 lıtre su tuketılcek ve 2 hafta sonra hepımız mum gıbıyız arkdslar ben denemıstım ve farkı sızde gorceksınz

Karpuz ve kavunun 1 porsiyondan fazlası kilo nedeni. Sandığımız gibi karpuz kavun sadece su değil içinde yüksek miktarda şeker var tıpkı mercimekte olduğu gibi

ölmesen bile boşuna harcarsın zamanını çünkü yağdan veremezsin, 5 kilo versen 7 kilo alırsın.

tecrübe konuşuyo :)

canim nacizane fikirlermi belirtmek istiyorum..bence bu diyet cok saglikli görünmüyor ayni seyi elma diyeti icinde demistim..
mesela benim diyet listemden paylasmak istiyorum belki bunu kendine uydurabilirsin
sabahlari dedigin gibi kahvalti peynir 2 kibrit kutusu.
öglen ya bir kase corba,ya yagsiz kasarli tost ya da 3 köfte kadar et.(balik,tavuk,kirmizi et hersey olabilir)
aksamda mutlaka sebze yemegi 5 yemek kaisgi..tabi ara ögünleride atlamamak gerek diyetisinlerde 6 ögün diyor sabah ve öglen arasinda 1 elma yiyebilirsin mesela
yine aksam yemegini yemedende meyva yemelisin aksam yatarkende ya bir bardak süt ya bi bardak kadar yogurt yada meyva..
mesela üstüne sporda yaparsan bence iyi olur ben bunu yapiyorum öglen ve aksam yemeklerinde bir dilim ekmek var ama ben yemiyorum istersen yiyebilirsin.. kendi diyetine eklemeler yapabilirsin istersen..
sevgilerle

Back
X