- 3 Mart 2024
- 73
- 23
- 34
-
- Konu Sahibi arastiranne
Onlar da maşallah diyor aslında dinlerken. Evet söylememeliyim ama içimde de tutamıyorumDeger tabiki anlattigin kisilerde degdire bilir sadece senin masallah demenle olmaz anlattin kisilerde demeli hemde cocunun boyle seylerini anlatma nazar gercekden tehlikeli
Onlar da maşallah diyor aslında dinlerken. Evet söylememeliyim ama içimde de tutamıyorum
Evet mantıklı bi deneyeyimBir hafta 10 gün kimseye bir şey anlatma bir de öyle bak bakalım çocuğunda bir değişme oluyor mu?
Eyvah çok tehlikelivalla benim oglum bir nazar aldi 7 senedir uykusu hala duzelemedi
Şuan bende o durumu yaşıyorum ve çok zor uykusuzlukvalla benim oglum bir nazar aldi 7 senedir uykusu hala duzelemedi
Nasil başarıyorsunuz onu?Başkasına asla nazarım değmez ima bile almadım ama çocuklarıma değiyor malesef. Iki defa yemek secen ogluma cok iyi artik yemeesi dedim ve agzinda yara cikti sebepsiz. Artık dillendirmiyorum aklımdan bile gecirmiyorum hoşuma giden bisi varsa düşünmüyorum anlık
Oyle gercekden hemde kendi ananemden supheleniyorum cocuk hala daha uyku problemli ve cok agrasif yani normal cocuk yaramazligi yok farkli oldugu cok belliEyvah çok tehlikeli
Bunun bir panzehiri yok mu peki?Oyle gercekden hemde kendi ananemden supheleniyorum cocuk hala daha uyku problemli ve cok agrasif yani normal cocuk yaramazligi yok farkli oldugu cok belli
Çok zor tutmak ama mecbursun bi yerde :)Nasil başarıyorsunuz onu?benim hemen anlatasım geliyor 'ayyy bugün çok güzel yedi. Babası gelince hemen söyleyeyim' gibi oluyor
Demek ki normal bir şey buSizinle aynı durumdayım maalesefbol bol okuyun o yüzden
Off evet ya gerçekten cok zorÇok zor tutmak ama mecbursun bi yerde :)
Bende kimse değil babası diye söyledim anında tersine evriliyor hersey. Söylemeden önce düşünün
Bu çok normal mesela kızım yemek yiyor diye seviniyoz bi bakıyon iştahı kesiliyo , uyuyo desem huzursuz uyuyoDemek ki normal bir şey bu
Ben de bazen öyle kendimi tutmaya çalışıyorumDeğmez mi, “ay ne güzel uyudular bu gece” dediğimin ertesi günü sabahlarım genelde.yemek konusunda da aynı, hatta bez bırakırken kızım ilk günlerin birinde hiç kaçırmadı, eşim “Barta, farkında mısın” demişti ki, ağzını kapattım “sus nazar değmesin” diye