C
clair
Ziyaretçi
canım gayet şık güle güle kullan..ewet epey kalın görünüyor..keşke tamturunu ayrı alsaydın..
sağol hayatım. keşke akıl edebilseydim vallahi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım gayet şık güle güle kullan..ewet epey kalın görünüyor..keşke tamturunu ayrı alsaydın..
[img=http://img10.imageshack.us/img10/7273/resim003q.th.jpg]
buda söz yuzuğum sekerler
cnm bunun daha net olanı var mı merak ettim de tekrar ekleyebilir misin
Buda bizim alyansimiz:
Sade tercih ettik ikimizde, almadan önce tasli istiyordum bende ama sadesi daha cok hosumuza gitti, kullanimida cok iyi özellikle calisirken, evde is yaparken falan hic rahatsiz etmiyor, cok seviyorum alyansimizi :asigim:
buda benim alyansım çok beğenerek almıştık
çokk severek aldık ve hala severek takıyoruz :)
tek şikayetim kalınlığındandır :bbo:
bu da benim alyansım ama hikayesi çok ilginç asıl alyansım bu değildi başka taşlı bi alyansım vardı taşları düşmüştü takalım dediler verdim kuyumcuya sonra günü gelince yüzüğümü almaya gittim ama bulamıdalar hatta buraya mı verdiniz falan diye soruldu bana güvenlik kamerasında görüntüme de bakmışlar hakketen oraya vermişim sonra kuyumcunun sahibi helallik istedi benden benim yüzükten bulamadı kataloktan seçtirdi ama benim aklım fikrim bu alyanstaydı cesaret edip söyledim ben bu alyansı istiyorum diye sağolsun kabul etti ve bu yüzük benim oldu daha önceden görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti bu alyans ve ne zaman oradan geçsem hep bakardım bu alyansa Allah nasip etti hem de hiç para bile ödemedim bu arada fotoğraf biraz kötü çıkmış ancak bu kadar oluyo:1closedeyes: