Kendi ailemin yaptıkları

kurbi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
146
7
116
41
Tekirdağ
8 yıllık evliyim 4 yaşında bir kızım var 9 aylık evliyken annemi acı bir şekilde aniden kaybettim.Babama destek olmak için tası tarağı toplayıp doğup büyüdüğüm eve şehre geri döndüm dönmesine ama sorunlar başladı ve bitmek bilmiyor 4 katlı bir evimiz var tapusu vs babama ait 1 yıl kadar onal birlikte oturup kendimize 3 katımızı yaptık tüm masrafları herşeyi ikimiz çalışıp üstlendik babam ani bir kararla başka şehre gitti ben bu evde annenin hatırasınla yapamam dedi gitti.6 aya kalmadan ben evlenicem dedi saygı duyduk hem erkek hem genç dedik eşi baştan çok iyi olmasına rağmen para bitince aşk biten tiplerden çıktı bizi istememeye kızımla dedesi arasına girmeye eşime iftralar atmaya kadar işleri gitti.Dün akşam abimle ufak bir görüşmede babamla evi satma kararımızı söyledik abimden duyduklarım karşısında hem üzüldüm hemde böyle bir abim olduğu için resmen içim acıdı beni okutmasından tutta evlendiğimde taktığına kadar kızım olduğunda yaptığına kadar evime taktırdığı kapılara kadar kızımın yanında tüm kini kustu evi satarsanız payımızı alırız dedi 2 abim var bu arada ki ellerinde trilyonluk işyeri ve arsalar varken babam onların üzerine yaparken hiç ses etmedim haklarıdır ver baba dedim ama 4 katlı eski bir eve bile ben payımı alırım arkadaş senin kocanamı yedircem lafı karşısında kızımın ben dayımdan nefret ediyorum sözleri birbirine karıştı eve nasıl geldğimi hatırlamıyorum uyku girmiyor gözüme evlendiğimde eşimi isteedi zengin değil kendine ait evi yok diye eşim çok dürüst çalışkan sabırlı anlayışlı ailesin imkanı olmamasından dolayı liseyi bitirip zeki olmasına rağmen ünv okuyamamış şimdi 4 senelik bitirip yüksek lisans yapmaya karar verdi arkasındanyım çünkü hedefleri var yaşı 33 olmasına rağmen hem çalışıp hem okuyor hemde dışarıya bilg işleri yapıyor ama buna rağmen abim hala eşimden nefret ediyor bayram günü bile ev öpmeye gitmek istediğimde eşinsiz gel yoksa almam içeri diyen bir insan ben artık ona acıyorum çünkü gözünü para bürümüş o kadar aciz geldi ki benim gözümde duygularımı anlatamıyorum kin nefret isyan ama bildğim tek şey var bu benim abim olamaz resmen kurulmuş bir robot gibi geldğimden beri 3 katın kiracısınla herşeyinle eşimle biz ilgilendik kiralar babamda biz 5 krş görmüyoruz istemiyoruzda eşim bu konuşmaların çoğuna şahit olduktan sonra ben bu evde saniye durmam diyor eşime geçen maaş belli ben bu evden çıkak istemiyorum çünkü buraya dünya masraf yapıp çatı katı yaptım gidip onlara bırakmak istemiyorum eşimde ya benle gelirsin yada evinle başbaşa kalırsın diyor ben aklımı yitiricem bu soğukta kışta o maaşla nereye giderim düşünüyorum ne yapıcam bilmiyorum babama olayları anlatmadım biliyorum ortam daha çok gerilcek zaten eşi bekliyor böyle karmaşa olsunda ortalık karışsın bana akıl verin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…