Kemoterapiyi reddetti kendi idrarını içiyor

Ya burda millet idrarini killari bitsin diye vucuduna suruyor ki tamamen gereksiz bir sey.
Bu kadin da amansiz hastaliga tutulmus bi umut iste, Allah dermansiz dert vermesin kimseye. Insallah sifasini bulur..

Kur'an da böyle birşey geçmez ...
Zaten Kur'an'da nasıl namaz kılınacağı da geçmiyor :KK66:
Ben Kur'an'ı okudum bu arada, hani okumadım, atıyorum sanılmasın. Elbette üstünden zaman geçti, çok taze değil bilgilerim. 1 kere okudum ve bıraktım. İkinciyi okusam ateist olurdum, bu yüzden okumadım. Ayrıca Kur'an'ın tam anlaşılması için değil mi hadisler, ilmihaller, tefsirler?
Neyse iyice dine girdi konu.
Bilim varken, her hangi bir din kitabına ya da dine göre tedavi şekli bana aşırı saçma geliyor; hatta dehşete düşürüyor.
Bilimden desteğini alırsın ve tevekkül edersin bu kadar basit. Her şeyi dine, hocaya, inandığın dinin kitabına bırakmazsın yani. 1000 yıl önce AIDS mi vardı? Kanser mi vardı? Kuş gribi vs vs mi vardı?
Bu arada sırf sataşmak ve muhalefet olmak için yazanlar var, birbirimizden ötede oynayalım n'olur.

3. evre, agresif meme kanserini, kemoterapi yapmadan yenmeye calismayi düsünen bir insan, bile bile ölmeyi göze almis artik demektir. Yani tip`a cok yanlis bir davranis.
Ne yazikki bu evrede su anki tip bilgilerinde kemoterapi sart.
Bu arada isin tedavisi görüp görmedigi yazmiyor ve vücudun nerelerine sicramis metastaslar oda yazmiyor.

Zaten Kur'an'da nasıl namaz kılınacağı da geçmiyor :KK66:
Ben Kur'an'ı okudum bu arada, hani okumadım, atıyorum sanılmasın. Elbette üstünden zaman geçti, çok taze değil bilgilerim. 1 kere okudum ve bıraktım. İkinciyi okusam ateist olurdum, bu yüzden okumadım. Ayrıca Kur'an'ın tam anlaşılması için değil mi hadisler, ilmihaller, tefsirler?
Neyse iyice dine girdi konu.
Bilim varken, her hangi bir din kitabına ya da dine göre tedavi şekli bana aşırı saçma geliyor; hatta dehşete düşürüyor.
Bilimden desteğini alırsın ve tevekkül edersin bu kadar basit. Her şeyi dine, hocaya, inandığın dinin kitabına bırakmazsın yani. 1000 yıl önce AIDS mi vardı? Kanser mi vardı? Kuş gribi vs vs mi vardı?
Bu arada sırf sataşmak ve muhalefet olmak için yazanlar var, birbirimizden ötede oynayalım n'olur.

Namazın nasıl kılınacağı mı şeklen mi geçmiyor? NAMAZ mı geçmiyor?
Canım, Adem Aleyhis selamdan tutunda hz. İsa Aleyhisselama kadar bütün peygamberlere namazı tebliğ etmiştir Allah(cc)... bütün kitaplarda da namaz vardır...şeklen diyorsanız tabi ama namaz ve namaz vakitleri Kur'an da geçer...Peygamber efendimizin bizzat kendisi Kur'andır zaten...O (as) olmadan tam idrak etmek mümkün değil o nedenle sahih hadisleri baz alıyoruz kendimize...
sizin dehşete düştüğünüz birçok Ayeti Kerime, ulemayı evliyayı kamili insanı da aşka getirebiliyor...keşke hepimiz o seviye de olsak da anlayabilsek ...o nedenle önce kendimizi yetiştirelim imanımızı sağlamlaştıralım önyargılarımızdan arınalım sonra Kur'anı anlamaya çalışalım...ilkokulu bitirmeden üniversiteyi okumak gibi olur altı boş olur yani...
Kur'an ilimdir zaten...

Namazın nasıl kılınacağı mı şeklen mi geçmiyor? NAMAZ mı geçmiyor?
Canım, Adem Aleyhis selamdan tutunda hz. İsa Aleyhisselama kadar bütün peygamberlere namazı tebliğ etmiştir Allah(cc)... bütün kitaplarda da namaz vardır...şeklen diyorsanız tabi ama namaz ve namaz vakitleri Kur'an da geçer...Peygamber efendimizin bizzat kendisi Kur'andır zaten...O (as) olmadan tam idrak etmek mümkün değil o nedenle sahih hadisleri baz alıyoruz kendimize...
sizin dehşete düştüğünüz birçok Ayeti Kerime, ulemayı evliyayı kamili insanı da aşka getirebiliyor...keşke hepimiz o seviye de olsak da anlayabilsek ...o nedenle önce kendimizi yetiştirelim imanımızı sağlamlaştıralım önyargılarımızdan arınalım sonra Kur'anı anlamaya çalışalım...ilkokulu bitirmeden üniversiteyi okumak gibi olur altı boş olur yani...
Kur'an ilimdir zaten...
Merhaba, çok güzel bir dille yazmışsınız teşekkür ederim.
Namaz yok demedim, nasıl kılınacağı geçmiyor dedim; karışıklık olmasın.
Hadisleri baz alıyoruz demişsiniz ama olmaz (bence), çünkü Kur'an'ın kendisiyle çelişen bir çok hadis var.
Benim dehşete düştüğüm nokta (elbette abartı bir ifade bu), bu kadar çok imkan, ilaç, doktor, tıp ilerlemesi varken, insanların bunlardan faydalanmayı reddetmeleri ve bilmem kaç bin yıl önce yazılmış kitaplardan şifa ummaları. Ben diyorum ki yapabileceğini yap, ondan sonra işini tevekküle bırak. Anlatım bozukluğu oldu, tevekkülün anlamını olduğu gibi yazdım; neyse anlaşılmıştır zaten.

İdrarın dışarıdan bazı yaralara, sokmalara karşı tatbikinin iyi geldiğini biliyoruz da, şifalı su niyetine içerek bir yararının olacağı bir insanın aklına nasıl gelir ki. ALLAH dert vermesin işte, bir umuda sarılmış gidiyor. Halbuki durumu da kötüye gidiyormuş.
Çevremde kemoterapi de görerek iyileşen bir çok kanser hastası tanıyorum. Elbette yan etkileri oluyordur ama kötünün iyisi sonuçta.

X