- 13 Ağustos 2015
- 746
- 1.257
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İncil'de yazıyor diye içiyorsa eyvah eyvah. Nitekim Kur'an'da içilebilir yazıyor diye deve idrarı içenler hastanelik olmuşlardı.
Dilerim bir şekilde şifa bulur.
Zaten Kur'an'da nasıl namaz kılınacağı da geçmiyorKur'an da böyle birşey geçmez ...
Zaten Kur'an'da nasıl namaz kılınacağı da geçmiyor
Ben Kur'an'ı okudum bu arada, hani okumadım, atıyorum sanılmasın. Elbette üstünden zaman geçti, çok taze değil bilgilerim. 1 kere okudum ve bıraktım. İkinciyi okusam ateist olurdum, bu yüzden okumadım. Ayrıca Kur'an'ın tam anlaşılması için değil mi hadisler, ilmihaller, tefsirler?
Neyse iyice dine girdi konu.
Bilim varken, her hangi bir din kitabına ya da dine göre tedavi şekli bana aşırı saçma geliyor; hatta dehşete düşürüyor.
Bilimden desteğini alırsın ve tevekkül edersin bu kadar basit. Her şeyi dine, hocaya, inandığın dinin kitabına bırakmazsın yani. 1000 yıl önce AIDS mi vardı? Kanser mi vardı? Kuş gribi vs vs mi vardı?
Bu arada sırf sataşmak ve muhalefet olmak için yazanlar var, birbirimizden ötede oynayalım n'olur.
Merhaba, çok güzel bir dille yazmışsınız teşekkür ederim.Namazın nasıl kılınacağı mı şeklen mi geçmiyor? NAMAZ mı geçmiyor?
Canım, Adem Aleyhis selamdan tutunda hz. İsa Aleyhisselama kadar bütün peygamberlere namazı tebliğ etmiştir Allah(cc)... bütün kitaplarda da namaz vardır...şeklen diyorsanız tabi ama namaz ve namaz vakitleri Kur'an da geçer...Peygamber efendimizin bizzat kendisi Kur'andır zaten...O (as) olmadan tam idrak etmek mümkün değil o nedenle sahih hadisleri baz alıyoruz kendimize...
sizin dehşete düştüğünüz birçok Ayeti Kerime, ulemayı evliyayı kamili insanı da aşka getirebiliyor...keşke hepimiz o seviye de olsak da anlayabilsek ...o nedenle önce kendimizi yetiştirelim imanımızı sağlamlaştıralım önyargılarımızdan arınalım sonra Kur'anı anlamaya çalışalım...ilkokulu bitirmeden üniversiteyi okumak gibi olur altı boş olur yani...
Kur'an ilimdir zaten...