Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tahlil yaptırdın mı,şeker,vitamin eksikliği,tiroid vs hepsine baktırın derimya kızlar dert desem değil demesem değil:)
açım ve sürekli yemek istiyorum hani yemek falanda değil
cips çikolata dondurma kola jelibon vs vs vs
kızım diyorum kendi kendime çocukmusun sen ? 36 yaşında kadınsın çocuklarım bile yemiyor bunları
ama istiyorum elimde değil
hani biri bana bunları dese ne kadar iradesizsin derdim
normalde dordurma bile tatlı gelir yemezdin ama şimdi hiç öyle değil
bir baktım tartıya
yemek neden bu kadar cazip öf ya![]()
Bu bilimsel bir şey. Diyetisyene gidin. Arkadaşım düzenli giderek 12 kilo verdi, yeniden doğmuş gibiyim diyor..kilo vermek ayrıca insana moral veriyor.. siz de yapabilirsiniz bunu. Iyi bir diyetisyen bulun derimne ara bağamlı oldum işte o biraz sıkıntı
sıkı bir diyetten çıktım ortalama 6 7 ayda 16 kiloya yakın verdim onu sebep oldu yada başka birşey mi bilmiyorum ama bu şekilde olmak canımı sıkıyor
Süt kaymaklı yazan mı ama gerçekten çok güzelYa simdi reklam olmasin, Bim e gitmeme tek sebep olan sey kaymakli kurabiyesi.. sanirim gunde 20 kutu yiyebilirim ustelik rejimdeyim allahim sabir ver dayanmak cok zor![]()
yooo gayet stabil düz bir hayatım var ne üzgün ne mutlu ha belki biliçaltı birşeye sevinmiş ise bilemiyorum:)
ama yerken mutluyum sonrasında üzgünüm:)
Süt kaymaklı yazan mı ama gerçekten çok güzelsanırım herkes çok seviyor onu çevremde de var sürekli alan,bir ara çaya gelen misafire koymuştum tarif istedi :) tarifi bim de dedim kadın şaşırdı hazır mı dedi ben de bir ara yine bim de olan yağlı gevrek ona takmıştım uzun zamandır almıyorum.
Ayy ona bende takigim, bu sefer frenledim kendimi ya sonra ?Ya simdi reklam olmasin, Bim e gitmeme tek sebep olan sey kaymakli kurabiyesi.. sanirim gunde 20 kutu yiyebilirim ustelik rejimdeyim allahim sabir ver dayanmak cok zor![]()