kemiklerim acıkmış tabiri:)

ya kızlar dert desem değil demesem değil:)
açım ve sürekli yemek istiyorum hani yemek falanda değil
cips çikolata dondurma kola jelibon vs vs vs :dondurma:
kızım diyorum kendi kendime çocukmusun sen ? 36 yaşında kadınsın çocuklarım bile yemiyor bunları
ama istiyorum elimde değil:olamaz:
hani biri bana bunları dese ne kadar iradesizsin derdim :kızgın:
normalde dordurma bile tatlı gelir yemezdin ama şimdi hiç öyle değil :KK14:
bir baktım tartıya:eek:
yemek neden bu kadar cazip öf ya:kk77:
Tahlil yaptırdın mı,şeker,vitamin eksikliği,tiroid vs hepsine baktırın derim

Ben oyle zamanlarda demekki vucudumun ihtitaci var deyip yiyorum:)) isin kotusu o tarz seyler yeyince nedendir bilmiyorum acaip mutsuz oluyorum. Vucuduma iyi gelmiyo bi sekilde ya karnim agrir ya midem bulanir fazla kacirinca..

Ee diyetteymissin birde gozun actir bi kerem:))) 1-2 hafta takil ole sonra normale donmeye calis.

Icindeki tatlandiricilar maalesef bagimlilik yapiyor

ne ara bağamlı oldum işte o biraz sıkıntı
sıkı bir diyetten çıktım ortalama 6 7 ayda 16 kiloya yakın verdim onu sebep oldu yada başka birşey mi bilmiyorum ama bu şekilde olmak canımı sıkıyor
Bu bilimsel bir şey. Diyetisyene gidin. Arkadaşım düzenli giderek 12 kilo verdi, yeniden doğmuş gibiyim diyor..kilo vermek ayrıca insana moral veriyor.. siz de yapabilirsiniz bunu. Iyi bir diyetisyen bulun derim

Benim de dilim degmezdi şekere.
Moralim iyi olunca kaygılarım azalınca sevmeye başladım.

Su an canim acayip cips cekiyor ama tutuyorum kemdimi. Kk.nde yorum okuyup bastirmaya calisiyorum :D :sopa::kk77:

Ya simdi reklam olmasin, Bim e gitmeme tek sebep olan sey kaymakli kurabiyesi.. sanirim gunde 20 kutu yiyebilirim ustelik rejimdeyim allahim sabir ver dayanmak cok zor :KK43:

Ya simdi reklam olmasin, Bim e gitmeme tek sebep olan sey kaymakli kurabiyesi.. sanirim gunde 20 kutu yiyebilirim ustelik rejimdeyim allahim sabir ver dayanmak cok zor :KK43:
Süt kaymaklı yazan mı ama gerçekten çok güzel :kk77::kk77: sanırım herkes çok seviyor onu çevremde de var sürekli alan,bir ara çaya gelen misafire koymuştum tarif istedi :) tarifi bim de dedim kadın şaşırdı hazır mı dedi ben de bir ara yine bim de olan yağlı gevrek ona takmıştım uzun zamandır almıyorum.

demeseydiniz şeker çikolatayı..
müsaitseniz alıp gelebilirim.
kahve ile güzel gider

Süt kaymaklı yazan mı ama gerçekten çok güzel :kk77::kk77: sanırım herkes çok seviyor onu çevremde de var sürekli alan,bir ara çaya gelen misafire koymuştum tarif istedi :) tarifi bim de dedim kadın şaşırdı hazır mı dedi ben de bir ara yine bim de olan yağlı gevrek ona takmıştım uzun zamandır almıyorum.

Hah evet o, pismaniye tadi var hani hafiften olumcul bir sey o ya. O yagli gevrekten sadece bir tane yedim o yetti bana bagimlilik korkusundan almamistim, ama bunu almis bulundum feci bir sey icine surekli yiyelim diye bir sey koyuyorlar herhalde tum Turkiye bagimli olamaz ayni urune :27:

Back
X