• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kemik yapisina gore cinsiyet tanisi dogrumudur

76a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2022
181
16
28
27
Merhaba kızlar özel bir kliginige gittim 13 haftalik ken oylesine cinsiyet sordum hiç bacak arasina bakmadan sadece kemik yapisina gore tahmin edecegini dedi ve kıza benziyor dedi bende hiç böylebisey duymamistim sizce sonradan degisirmi hiç dr kemik yapısına göre cinsiyet tahminindr bulundumu. Önce saglikli olsun tabiki şaşırdım sadece

Kimse yokmu konuma cevap verecek kızlar :KK200::KK5::KK5:
Kemik yapisindan tahmine hic guvenmeyin derim, iki gebeligimde de kemige gore erkek dediler ikisi de kiz evlatlarimin. Benim de esimin de boyu 1.85 muhtemelen kaval kemigi uzunlugundan, yapidan erkege yordular ama cocugun uzun olacagi asikardi zaten.

Ya gercektenmi benim esimin ailesi baya uzun hepsi iri yapılı büyük dedelerden tut nenelere kadar buda 2.evladim allah kısmet ederse bu sefer devlet hastanesi gideyim bakalım o ne dicek 13 haftaligiz daha dr tahmin yürüttü bende kızım kızım die seviyorum bilemedim ne kadar doğru tessekur ederim konuma cevap verdiğiniz icin canim

Bende ilk defa duydum sizce kaç haftalikken tam net belli oluyo cinsiyet .bide son teknoloji makinalar
Bize 12. Haftada erkeğe benziyor denildi ama değişedebilir tam net bişey söylemiyim dedi doktor randevumuza daha var 16. haftadayız suan ama insan merak ediyor 🥹

Hamilemisiniz suan .evet insan merak ediyo bende 17 haftalarda gideyim tam net belli olsun benimde 2.cocugum ilk kız bakalım 2. Ne olacak kemik yapısına göre :KK200:

Hamilemisiniz suan .evet insan merak ediyo bende 17 haftalarda gideyim tam net belli olsun benimde 2.cocugum ilk kız bakalım 2. Ne olacak kemik yapısına göre

Merhaba kızlar özel bir kliginige gittim 13 haftalik ken oylesine cinsiyet sordum hiç bacak arasina bakmadan sadece kemik yapisina gore tahmin edecegini dedi ve kıza benziyor dedi bende hiç böylebisey duymamistim sizce sonradan degisirmi hiç dr kemik yapısına göre cinsiyet tahminindr bulundumu. Önce saglikli olsun tabiki şaşırdım sadece
Bana da aynı şeyi söyledi canım cinsiyet net belli oldu mu

Şimdi de erkek oldu .😂 hâlâ belirsiz benim için. Gebeligin hayırlı olsun canım. Kaç haftalik gittiniz

Back