• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kemik yapısı sorunu

cansusu59

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2023
8
1
6
23
Vücud şeklimden rahatsız değilim ama kemik yapım çok kalın boyum 165 civarı. Kilolu olmama rağmen kemik yapımdan ve omuz genişliğinden dolayı iri görünüyorum bıktım artık kendimi erkek gibi görüyorum bu durumun estetiksel bi çözümü var mıdır aşağıya foto bıraktım arkadaşlar , dışarda istediğim gibi giyinemi

Eklentiler

• IMG-20250217-WA0000.webp
    IMG-20250217-WA0000.webp
    35 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG-20250217-WA0001.webp
    IMG-20250217-WA0001.webp
    17 KB · Görüntüleme: 44
Yani bence sen kendine takıntı yapmışsın ben absürt bir durum görmedim. Herkesin vücut yapısı kendine özeldir önemli olan vücut yapına uygun giyinmek.

Bence vücudunuz gayet güzel. Ben abartı hiçbir şey göremedim. Gayet estetik geldi gözüme. Ama kendinizi iyi hissetmek için spora gidebilirsiniz, vücudunuza uygun kıyafet seçimi için araştırmaya girebilirsiniz. Hiç iri gelmediniz gözüme 😍

İri değilsiniz kilonuzda ideal duruyor sırt göbek ideal omuz genişliği olduğu için size öyle geliyor benimde aynı ama benim kilom var kollarımdan çok kilo alıyorum maalesef genetik zayıf olsamda istediğim kadar zayıf olamıyor sadece kol yağlarını takıntı yaptıysanız liposuction yaptırabilirsiniz bende düşünüyorum biraz kilo verip vücut şekillendirme ameliyatı düşünüyorum çünkü sporla diyetle maalesef bölgesel zayıflama yok ama size inanın hiç gerek yok bence

Back