Kemik tümörümü çok korkuyorum

Muberra23

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2020
228
148
23
Sağ göğsümün üzerinde soldakine nazaran gözle görülür elle farkedilir kemiksi iki şişlik var . Yuvarlak 2 side Bazen ağrı giriyor. Sağ göğsüm büyük görünüyor. Sağ kulağımın arkasında ve kulağımda da ağrı başladı. Sebebi nedir. Araya kurban tatili giriyor. Doktora gidemeyeceğim , çok korkuyorum dün farkettim üstüne gitmedim ağrı vardı ama umursamadım. Tatil bitene kadar kafamda kuracağım lütfen birşey söyleyin.

Op. Dr. Serdar Özkan, "Göğüs kafesi üzerinde oluşan şişlikler kemik tümörünün habercisidir"

Kardeşim bendede var normaldir dedi telefonda konuştum , gitme doktora dedi sizce??

Son düzenleme:
Konuyu taşıyamam ama konu linkini profilimde paylaşabilirim, ayrıca isterseniz Kazen beye mesaj atarak üyelere konunuzla ilgili bildirim göndermesini talep edebilirsiniz.
Ay gelmesin muayene olup gerekli tetkikler olmadan ne diyelim. Bu internet herkesi kanser yapıyo zaten.

Doktor açıklamasıdır kabul ama siz daha sizdeki sorunun kaynağını bilmiyorsunuz, hemen kemik tümörü mü oldum diye düşünmeyin.

Mesela 10 kadından 5-6 tanesinde memede kitle olur ama her meme kitlesi meme kanseri değildir.
Kulaktaki sorun göğsünüzdekinden bağımsız olabilir, belki terleyip cereyanda kaldınız, belki farkında değilsiniz kulağınıza su kaçtı, göğüs deseniz farkında değilsinizdir çarpmış olabilirsiniz.

Doktora gitmeden netten okuduğunuz bilgilerle kendinize teşhis koymayın hem boşuna kendinizi üzersiniz hem de kendi kendinize yanlış teşhis koyarsınız.

bence bi dr a gidin kaygılarınız sizi psikolojikmen çıkmaza sokmasın enfeksiyon geçirirken lenf bezleri siser ya kulak enfeksiyonu ya da dişte bi çürük ,apse olayı olmus ve buna bağlı lenf nezi şişip agriyor olabilir hemen kanser şüphesine kapılmayın sadece dr a gidin buradan kim ne yazarsa yazsın kafaniza takmayın ben patoloji lab inda calisiyorum güvenin once tibbi kontrol gerek

Göğüs kafesi desem daha doğru olur. Allah tan yarın sabah a göğüs cerrahisine randevu buldum yoksa tatil boyunca kurup duracaktım.

Yahu nerden çıkardın kemik tümörünü?? En kötüsü bi de ne alaka ? Ayrıca korkmayın ağrı yapan şey kötü olmaz derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…