çok belli oluyor mu peki nerde ve hangi doktora ameliyat oldunuz memnun kaldınız mı doktordanBurun eğriliğinden dolayı ameliyat oldum ama estetik değildi. İçerdeki eğri olan kemiği almıştı doktor. Kemiğin alınmasına rağmen dışarıdan o eğrilik hala duruyor dikkatli bakınca
Estetik degildi demissiniz. Icerideki kemik alininca distan mudahale yapilmadigi surece o egrilik kalir. Yani hem icten hem distan kemige mudahale edilmeli. Estetik istemiyorum dediginizde sadece icten duzeltilir ve o da nefes sorununuzu cozer ama distan sekli degismez. Soru sahibi estetik mudahale de istiyor.Burun eğriliğinden dolayı ameliyat oldum ama estetik değildi. İçerdeki eğri olan kemiği almıştı doktor. Kemiğin alınmasına rağmen dışarıdan o eğrilik hala duruyor dikkatli bakınca
Kemik hafizasi diye bi sey yok canim. O doktorlara para kaptirma. Garanti iste doktordan.merhabalar kemerli ve çok hafif sağa eğri bir burnum var ama eğrilik çok dikkatli bakılmadığı zaman gözükmemekte. estetik için doktorla görüştüğümde burunum içinde de o eğrilikten olduğunu kemerin sadece dışarda olmadığını söyledi ve ameliyat olduğum zaman iyileşme sürecinde o şekilde tekrar şekil alabileceğini söyledi kemik hafızasından dolayı bu tür bir söylem veya ameliyat olduktan sonra herhangi bir eğrilik yaşayan var mı acaba
Konya’da KBB doktoru İlker yiğite olmuştum. Kapalı ameliyat yapmıştı görünüş olarak ameliyattan önce ile aynı nefes sorunum açıldıçok belli oluyor mu peki nerde ve hangi doktora ameliyat oldunuz memnun kaldınız mı doktordan
Kemik hafizasi diye bi sey yok canim. O doktorlara para kaptirma. Garanti iste doktordan.
Evet aynen dediğiniz gibi estetik istemediğim için sanırım eğrilik de bir değişiklik olmadıEstetik degildi demissiniz. Icerideki kemik alininca distan mudahale yapilmadigi surece o egrilik kalir. Yani hem icten hem distan kemige mudahale edilmeli. Estetik istemiyorum dediginizde sadece icten duzeltilir ve o da nefes sorununuzu cozer ama distan sekli degismez. Soru sahibi estetik mudahale de istiyor.
Kemik hafizasi diye bi sey yok canim. O doktorlara para kaptirma. Garanti iste doktordan.
yani ameliyat olduğum zaman eğrilik olmaz mı diyosunuz kaslar ne kadar kuvvetliyse o kadar bir eğrilik olabilir veya olmaz dedi bana çünkü kemik hafızası falan bide ben sadece çünkü kemeri aldırmak istiyodum eğrilik belli olmıcak derece az çok dikkatli bakılması lazım anlaşılması içinKemik hafizasi diye bi sey yok canim. O doktorlara para kaptirma. Garanti iste doktordan.
evet kemer için estetik mudahalede istiyorumEstetik degildi demissiniz. Icerideki kemik alininca distan mudahale yapilmadigi surece o egrilik kalir. Yani hem icten hem distan kemige mudahale edilmeli. Estetik istemiyorum dediginizde sadece icten duzeltilir ve o da nefes sorununuzu cozer ama distan sekli degismez. Soru sahibi estetik mudahale de istiyor.