Bende bir ornek var abla tesaduf denk geldim atarm birazdan fotografiniO hatıra paralar bana denk gelse asla almam..
Bende bir ornek var abla tesaduf denk geldim atarm birazdan fotografini
Abla korkma degil aslinda bu tapinma yoluna gidildiginde sanirim ters tepiyor bazi kisilerinin inancinda ben asiri dinci bir insan degilim Ataturku ve onunla savasmis kan dokmus herkese hurmetim saygim sevgim var ama muslumanim benim icin Allah bir tek ve peygamberim Muhammed bunun onunu baska Allahin kulu gecemez zaten gecerse Allaha sirk kosmus oursun ve dinden cikarsin.Bilmem anlatabildim mi ama bu bustler heykeller belki asiri dincileri rahatsiz ediyor cunku islamiyette heyvel siluetlerdir rahatsiz eden bu Ataturk icin degil bir peygamberin resmi cizildiginde de ayni kin oluyor insanlarda Yani dinime saygi goster hesabi ama bazilari karsiya saygili olmuyor is zivanadan cikiyor...Şu dinciler neden korkuyor böyle Kemalistlerden..
Ancak çamur atarsınız böyle,o çamurlarda boğulmanız dileğimle..
Abla korkma degil aslinda bu tapinma yoluna gidildiginde sanirim ters tepiyor bazi kisilerinin inancinda ben asiri dinci bir insan degilim Ataturku ve onunla savasmis kan dokmus herkese hurmetim saygim sevgim var ama muslumanim benim icin Allah bir tek ve peygamberim Muhammed bunun onunu baska Allahin kulu gecemez zaten gecerse Allaha sirk kosmus oursun ve dinden cikarsin.Bilmem anlatabildim mi ama bu bustler heykeller belki asiri dincileri rahatsiz ediyor cunku islamiyette heyvel siluetlerdir rahatsiz eden bu Ataturk icin degil bir peygamberin resmi cizildiginde de ayni kin oluyor insanlarda Yani dinime saygi goster hesabi ama bazilari karsiya saygili olmuyor is zivanadan cikiyor...
Geçen gün okudum bir mağazada denk gelmiş müşteriye almamış.
Ben olsam bende almam..
Yok be ablam Ataturk ki mevlid le meclisi acmis ve Allahin gucune siginmis namazla dua ile cepheye gitmis askerlerdir.Ataturku carpitanlarla bu din elden gidiyo safsatalari yapanlar al birini vur otekine iste o hesap.Tapınma yapan vatandaşlara sinir oluyorum kızıyorum öfke duyuyorum..
Heykel dediğin nedir ki,tabiki olacak..
Onların derdi farklı,din elden gitti mantığı güden zavallılar işte.
Din neden elden gitsin..
Laikliği kabul etmeyen bir zümre çünkü..
Eki Görüntüle 1957497 15 temmuz sehitleri anisina diyor zaten uzerinde benim icin unutamayacagim bir gun oldugu icin saklayacagim sahsen
Ablalarin baliDediğim gibi ben almam,sanada saygı duyarım mesela..
Yok be ablam Ataturk ki mevlid le meclisi acmis ve Allahin gucune siginmis namazla dua ile cepheye gitmis askerlerdir.Ataturku carpitanlarla bu din elden gidiyo safsatalari yapanlar al birini vur otekine iste o hesap.
Ablalarin baligunaydin bu arada
Canm haberi okudun mu?Ismet İnönü de bir dönem kendi fotosunu madeni paralara basmis galiba. Zaten kısa sürmüş. Böyle bişeyi mümkün olacağını sanmıyorum uzun vadede.
Konu üzerine yaoılan çirkin yoruma bakın hele.
Bitmeyen hala üreyen cahil bir kesim..
Can Dayanmaz1 sa önce
En kısa zamanda tüm paralardan ve her yerden süfyan olan m.kamal ın heykel ve silüetinin , sisteminin ve sistemine ait herşerrin kaldırılması duasıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?